24 Kasım 2009

Çadırımın üstüne şıp dedi damladı


Zamanında Necmettin Erbakan girmişti Kaddafi'nin çadırına. Şimdi sıra Tayyip Erdoğan'da.

Bakalım o zaman yeri göğü inletenler yarın bu haberi nasıl verecek?

Bülent Ersoy'un müritleri



Ne kurbandan hazzederim ne de Bursaspor'dan. Hangi taraftar sitesine ait olduğunu bilmediğim bu imajda, tam anlamıyla aşağılık kompleksinin dışa vurumu göze batıyor.

Bu ülkede Galatasaraylılar hariç hiç kimse 2000 yılında, 'kol gibi' alınan UEFA Kupası'nı içine sindirememiş. Kendilerine rakip yaratmak için yıllardan bu yana Beşiktaşlıları gözüne kestiren ve istediklerine ulaşan bu garipler, son iki yıldan beri de Galatasaray'ı gözüne kestirmiş durumda ama kimsenin bunları umursadığı yok. Bu yüzden de, böylesi abukluklarla uğraşıp duruyorlar.

Elindeki kanlı bıçakla Türkiye'de varolan vandal futbol düzenin ileri gelenlerinden olan Bursasporlulara bol bol Zeki Müren ve Bülent Ersoy dinlemelerini salıkveririm.

Hacım sen koş iki bomba at gel

Osman Pamukoğlu diye eski asker, yeni siyasi parti lideri bir şahıs var. Siyasi parti lideri olarak gittiği yerlerde 30 bilemedin en fazla 50 kişiye konuşuyor. Söylediklerinin hepsi deli saçması türünden.

Kendisine dudağının üstünde şöyle en kısasından bıyık öneriyorum, biraz kalın olabilir ama. Arkadaş, senelerce dağlarda kalmış kendi söylemiyle, kuvvetle muhtemeldir ki, çok fazla dağlardan kalmaktan olacak birtakım yerlerini üşütmüş.

Adama sorarlar, o kadar sene dağlardaydın, Madem bu kadar iyi biliyordun neden bitiremedin 'terörü' diye. Faşizanlığın üst boyutlarında gezinen bu şahıs, siyaset ve eski günlerini karıştırıyor olmalı.

Süper vaatleri var. Evlenenlere düşük faizli kredi ve bedelli askerlik yapanları yeniden askere almak gibi. Hakikaten kimsenin aklına gelmemiş şeyler bunlar. Partinin internet sitesine girdim, daha eğlenceli şeyler var. İfadeler aynen şu şekilde; "Yapılacak, kaldırılacak, bırakılmayacak." Arkadaş halen kendisini askerde sanıyor muhtemelen. Halk arasında bir emir komuta zinciri oluşturup, ülkeyi düzen ve dirlik içinde yönetecek muhtemelen.

Zaten bir adam saçını boyuyorsa o adama inanmam ve güvenmem.

İçine Del Bosque kaçmış


Bir Del Bosque havası yok mu Dynamo Kiev teknik direktörü Valeriy Gazzaev'de.