20 Ocak 2011

Ultrayalakalar Selim Terzi'nin sözcüsü olmuş


"Bulunduğum konum itibari ile kullanmış olduğum üslubun bana yakışmadığının farkındayım ve bu üsluptan ötürü tüm Galatasaraylılar’dan ve camiamızdan özür diliyorum."

Eeeee söylediklerinden ötürü pişman değilsin yani. Sorun sadece üslup muydu? Biz halen "babaları belli olmayan" tipleriz yani, öyle mi?

Ulan Selim! DNA tespiti ile baba tespiti yaptırsam muhtemelen 100 ayrı DNA'ya rastlanır.

Bu arada, Ultraslan denilen grubun da Selim Terzi'nin sözcüsü olduğunu anlamış bulunduk. Hoş, zaten kendileri Akp'li filan olduklarını açıkça itiraf etmişlerdi.

Başka çok daha fazla şeyi itiraf edecekleri zamanlar gelecek. Emin olsunlar.

Al takke, ver külah. Mis ulan mis. Ultraslan'ı bundan böyle Selim Terzi ve onun gibilerinin sözcüsü ilan ediyorum.

BU LAFLARI YEDİRECEKLER SANA

nankor kopekler basbakanı yuhluyor. ınsan bıle degılsınız. kulubunuz yapabılırmıydı bu stadı. serefsızler.

bu gun gs ın yenı stadında basbakanı yuhlayan ınsanlar kesınlıkle turk kulturu almamıs haysıyet yoksunu kısılerdır ıster kadın ıster erkek

serefsızler yuhlayan kahpe gs taraftarı.

basbakanı tt arenada yuhlayanların babaları bellı degıldır buna emınım

aksam gazetesı benı haber yapmıs sanırım daha gormedım ama goren varsa bıldırsın bana (Burada götü tutuşmaya başlamış)

bu arada ben bır gs lıyım (Burada yalamaya başlamış)

galatasaraylıym.orada basbakanı bılerek yuhlayanlara tepkım bazı sozlerım agır olmus olabılır uzgunum baba konusundakı sozumu gerı alıyorm. (Burada kimi yalayacağını şaşırmış)

agır hakaret babındakı sozumden dolayı harkesten ozur dılıyorum.

basbakanmz stat da cok emegı var merhum baskanımız canaydınında oyle.ben tepkım ıslıklayan yujalayanlara. ama agır cumlem ıcın ozur dılıyorm

basbakanmz stat da cok emegı var merhum baskanımız canaydınında oyle.ben tepkım ıslıklayan yujalayanlara. ama agır cumlem ıcın ozur dılıyrm

ben bır galatasaraylıyım hıc bır galatasaraylıya laf soylemem soyletmem. derdım yuhlanlarla maalesef

haddımı astım kufur ederek. ama dıger soyledıklerımın arkasındayım yuhlayanların terbıyeszlık yaptıgını dusunuyorum.

Ulan senin kullandığın dili sikeyim ben. Türkçe yazmaktan aciz herif

Susun amına koyayım


Şişli Başsavcılığı, Seyrantepe'deki Türk Telekom Arena'nın açılışında Başbakan Erdoğan'a yönelik protestoyla ilgili soruşturma başlatmış.

Kanun bazen çok seri çalışıyor. Hizbullah gibi eli kanlı örgütlerin üyelerini yargılamak konusunda zorluk çeken adalet, Başbakan ıslıklandı diye soruşturma başlatmak konusunda zaman bile kaybetmiyor.

Yazamıyorum çünkü söz verdim çok sevdiğim bir dostuma. Bu akşam kendisiyle görüştükten sonra üslubunda yazabilir miyim diye soracağım kendisine. Yoksa kişisel olarak çekinmiyorum kimseden. Bu soruşturmayla ilgili değil sadece o kadarını söyleyebiliyorum.

Türkiye'nin gözü önünde aşağılandık, ana avrat küfür yedik, ciğeri beş para etmez adamlar ağzına geleni söyledi. Ve sonuç, Başbakan ıslıklandı diye soruşturma açıldı.

Bunlar 12 Eylül'de referandumda gelen özgürlüğün ilk sinyalleridir. Siz hele bir de seçimden sonra görün olacakları.

Hakikaten demokraside ileri düzeyi yakaladık. O kadar ileri bir noktadayız ki, dünyanın hiçbir ülkesinde yaşanmayacak bir biçimde ıslıklama ve yuhalama soruşturma konusu oluyor.

Herkes piyon olmuş ülkede. Adama rastlamak, çölde yağmur beklemek gibi bir şey.

Siz de oturun ekzantrik isimli bloglarınızda pusuya yatmış sırtlan gibi ortalığın durulmasını bekleyin. Susun amına koyayım, yakında basında hepinize kalem verecekler ya. O yüzden kimseyle dalaşmayın, kimseye ses etmeyin.

Götünüzün sikileceği gün o kadar yakın ki, farkında bile değilsiniz. Oturun oturduğunuz yerde, rahatınızı da sakın bozmayın. Twitter'dan iki mesaj atar, vicdani mastürbasyonunuzu gerçekleştirmiş olursunuz ve gönül rahatlığıyla hayatınıza devam edersiniz.

Unutulmadınız


Nuri Asan
Mete Adanır
Muzaffer Badaloğlu
Zoran Tomiç
Asım Özkan.

20 Ocak 1989 yılında Malatyaspor deplasmanına giderken hayatlarını kaybeden Samsunspor futbolcuları, teknik direktörü ve şoförü; Nur içinde yatın...

Unutulmadınız.

Adamlığınız Selim Terzi ölçüsünde


Çok açık, kısa ve net yazacağım. Onlarca blog şu hadiselere duyarsız kalmıştır.

Reklam ilişkileri zarar görecek korkusuyla herhangi bir tepki veremeyenler,
abilerinin sözünden çıkıp da olayın siyasi boyutunu görmezden gelenler,
gözümde Selim Terzi, Erdoğan Bayraktar ve Yasin Ekrem Serim kadar değeriniz vardır.

Onlar ne kadar adamsa, siz de o kadar adamsınız.

Şu Spor-Emek-Sen'in açıklamasını bile paylaşamayacak kadar acizsiniz. Bir konuda duruş göstermeyi bile beceremiyorsunuz.

Yazan-çizen herkesi tenzih ederim. Ama her şeyi görmezden gelmek de, ayıptan öte olmaya başladı. "Biz siyasete karışmayız" çiğliği, "Ama biz istediğimizi yazarız" basitliği ve korkudan tir tir titreyen ruhunuzla sizi başbaşa bırakmak lazım.

Alayınız Selim Terzi'siniz...