31 Ekim 2009

Nedir bu Napoli'nin durumu?


Nedir bu Napoli'nin durumu bilen, hakim olan varsa berigelsin. Geçen hafta AC Milan maçında son dakikada attıkları 2 golle beraberliği çevirdiler, bu hafta da Torino deplasmanında 2-0 geriye düştükleri Juventus maçını son yarım saat attıkları 3 golle devirmeyi başardılar.

Güney İtalyanlılar inatçıdır, inatçı olmasına ama bu kadar inat da insana yuh dedirtiyor. Doğrusu, şapka çıkartılacak performans sergilediler her iki maçta da. Bundan sonra daha yakından izlemek gerekir, tabii eğer gazı kaçmazsa

Ercan Saatçi ve Metin Özülkü'ye insanlık dersi

1998 Arjantin Milli Takımı


1998'de Fransa'da gerçekleştirilen Dünya Kupası'na katılan Arjantin Milli Takımı'nın minyatürlerini çıkartmışlar. Store'lara duyurulur....

Bırakın adamlığı insan olamazsınız siz



Hürriyet Gazetesinin Spor Koordinatörü kendisi, bir diğeri de duygusal bir adam. Ulan hakikaten iğrençsiniz, hakikaten insan değilsiniz ve hakikaten insanda bıraktığınız tek duygu tiksinti ve mide bulandırıcı bir his.

Bu videodan sonra Hürriyet'de bu görevini halen sürdürürse yazıklar olsun. Çok merak ediyorum, Fenerbahçeli arkadaşların tepkisini. Muhtemelen birçoğunda iç ses olarak "Bu videoyu kim sızdırdıysa derhal Fenerbahçe TV'den atılsın" gibi bir tepki gelecektir.

Günlerdir herkesin ağzında aynı laf, "Hakemin kafasına atılmamıştı zaten", "Keita'ya su şişesini Galatasaraylılar attı", "Keita'nın yüzüne gelmedi." İdiotların bile aklına gelmeyecek cümlelerle, kendini olumlama isteği. Ne yaptığınızı, ne söylediğinizi herkes duydu, herkes gördü ama tereyağından çekilen kıl olmak istiyorsunuz.

Ben açıkça itiraf ediyorum, Ali Sami Yen'de yaşanan o sulu gecenin, bir Galatasaraylı olarak hayatımın en büyük utançlarından biridir. Ama sizin birçoğunuzda itiraf mekanizması çalışmıyor, yaptığınız her şey haklı, her şey mübah.

Aşağılık varlıklar....