15 Aralık 2009

Futbolun Bukalemunları - Tarkan Kaynar

Türkiye'de bu tip kitaplara pek rastlayamazsınız genelde. O yüzden edinmek gerektiğini düşünüyorum. Bugün (15 Aralık) piyasaya çıkan Tarkan Kaynar’ın kaleminden İzgören Yayınları etiketiyle "Futbolun Bukalemunları".

Türk futbol tarihine damga vurmuş, günlerce konuşulmuş transferleri kitapta bulabilirsiniz. Kişisel olarak en unutamadığım iki transfer "Hasan Vezir ve Semih Yuvakuran"dır.

Bu tip kişisel emeklere gerektiği değeri vermemiz gerekir. Hem fena mı, okumak için nedeniniz olsun. Sanal değil tabii...

futbolun bukalemunları from futbolunbukalemunu on Vimeo.

Hep bilinmeyenli denklem


"Kazım, hiçbir biçimde Kasımpaşa maçından sonra bir gece kulübü ya da bara eğlenmeye gitmemiştir"

"Futbolcumuz Kazım Kazım’la ilgili 29.11.2009 tarihinde resmi internet sitemizden yapmış olduğumuz açıklama oyuncumuzun kendi beyanı üzerine kaleme alınmıştır. Ancak daha sonrasında yapılan araştırmalarda futbolcumuzun cumartesi akşamı bulunduğu mekan ve orada bulunma saatiyle ilgili gerçekleri tam olarak beyan etmediği ortaya çıkmıştır. Bu futbolcumuz ile ilgili gerekli disiplin cezasının uygulanacağını kamuoyuna bildiririz."

Ali Koç: Kazım, Kasımpaşa maçından sonra 'ailesi ile birlikte yediği yemek' dışında hiçbir biçimde disiplinsiz davranmamıştır.

Daum'in Bild'e açıklaması: Bir profesyonelin böyle davranacağını rüyamda görsem inanmazdım. Evet, bazı futbolcuların seks alemleri yaptığına dair bulgulara ulaştık.


Aynı gün Daum'un Türk basınına açıklaması: Ben Bild gazetesine hiçbir biçimde bu anlama gelecek bir açıklama yapmadım.

Kendi kendini gün içinde, gün aşırı yalanlayan, yaptığı açıklamalar sürekli değişiklikler arzeden başka bir kulüp var mı acaba?

Hayır, cidden merak ediyorum, Fenerbahçe taraftarı hakikaten bu açıklamalara inanıyor mu? Açıkladıklarını yalanlayan, yalanladıklarını daha sonra tersten yalanlayan bir kulüple karşı karşıyayız. Yahu cidden, Türkiye'de doğru düzgün spor kulübü yok mudur?

Ben acilen bu yöneticilerin içtiği ya da kullandığı şeyden istiyorum. Hepsinin kafası kıyak çünkü, öyle Leyla gibi dolanıyorlar. Muhtemelen bunlar kendi söyledikleri yalanlara da inanıyorlardır.

Hatta ve hatta kendi söylediklerini yalanlayıp, daha sonra o yalanladıkları yalanın da doğru olduğunu savunuyorlar. Komiksiniz vesselam.......

Kallavi grup



Şahsen kallavi bir gruba düştüğümüzü, düşünmekteyim..

Totti ve Rossi parkeye çıktı