20 Aralık 2009

Akanları da yalayın, ha gayret!

Şimdi print screen alıp ekran görüntüsünü kirletmeye gerek yok. Malum haber portallarından birinde gördüm, bir an için dumura uğradım.

Fenerbahçe için "İlk yarının şampiyonu" ibaresi kullanılmış. Ne zamandan bu yana Türkiye'de ilk yarı için şampiyon belirleniyor bilmiyorum. Bunun Fenerbahçe için yapılmış olması çok da umrumda değil. Aynı şey Kayserispor, Bursaspor ya da Galatasaray için de yapılsa bu cümleleri kurardım.

Fakat ilginç olansa, Şekip Mosturoğlu ve Ali Koç'un düzenlediği basın toplantısından sonra medyadaki genel tavrın "u" dönüşü şekline dönmesi.

Yalamayı sevenlere, bol yalamalar. Nasılsa akanları yalamak bunların işi haline gelmiş. Mesleklerini yalakalıktan bir ileri nokta olan yalamacılık pozisyonuna getirmişler. Sorsan "Ne iş yapıyorsun?" diye "Gazeteciyim" derler utanmadan.

Ehh, bunlar bu kadar memnunsa benim itirazım olmaz. Size bol yalamalı günler....

Borussia Dortmund 100. yaşını kutladı


Borussia Dortmund dün Freiburg maçı öncesinde 100. yaşını kutladı. 100. yılını balo salonlarında kutlayanlar, taraftardan o mutluluğu esirgeyenlere örnek olsun bu kutlamalar.

Siz yine balo salonlarında kutlayın ama taraftarı da unutmadan, onların da gönlünü alarak, o kulübe üye olmasalar bile ait olduklarını hissettirerek bir şeyler yapmak çok zor değil.

100. yıl için değil ama bu yıl Bundesliga'da şampiyon olmalarını çok istiyorum. Bunu yapabilecek seviyedeler, sadece birkaç vites atmaları lazım o kadar.

Eklemeden edemeyeceğim, Almanya'daki en iyi taraftara sahipler.