11 Ekim 2010

Orospu çocuğu demek bu götverenlere az bile -tamamen küfür var-




Ben bu ülkenin üniversite öğrencisini de sikeyim, üniversitelerini de sikeyim, bunların gelmişlerini, geçmişlerini, sülalerini sikeyim.

İzmir Bornova'da, 4 tane orospu çocuğu, bir büfecinin baktığı sokak kedisini tekmeleyerek öldürmüş.

Orospu çocukları ellerindeki pitbull'la kediyi saldırtmış önce. Beceremeyince sinirlenmişler ve tekmelemeye başlamışlar hayvanı.

Ulan var ya sizin inandığınız bütün değerlerin amına koyayım ben. Orospu çocukları şu an birisini görsem tekmeyerek öldürmezsem adam değilim. Lan nasıl bir psikolojidir bu, nasıl bir iğrençliktir.

Ege Üniversitesi'nde okuyormuş bunlar. Sizi üniversiteye alan sistemin de...

Özür dilerim ama kendime hakim olamıyorum, hâlâ etkisindeyim.

Not: 687 TL para cezası verilmiş katil piçe.

Galatasaray kahramanı olma fırsatını ıskalamak


Kuzenim pilotluk sınavı için Almanya'ya gitmişti. Cumartesi günü öğlen saatlerinde buraya döndü.

Uçakta kimler olduğunu söylediğinde, "Niye bombalamadın uçağı, Galatasaray kahramanı olma fırsatını kaçırdın" diye takıldım.

Öyle bir eylemde bulunsa Aslantepe'nin girişine heykeli yaptırılırdı muhtemelen.

Uçakta kimler mi varmış? Ercan Saatçi, Acun Ilıcalı, Rıdvan Dilmen, Burcu Esmersoy, Sergen Yalçın, Levent Kızıl. Birkaç tane vardı ama isimleri unuttum. Yemin ediyorum, Dream Team havası varmış uçakta.

O değil de, uçakta eğer ben olsaydım, inişimde ne yapar eder Ercan Saatçi ile kavga gürültü koparmaya çalışırdım. O fırsat kaçar mı hiç? Hiç olmadı arkadan ayağına basar, özür bile dilemez, onun sataşmasını beklerdim.

Eleman; bloğa bakınırsan hatırlat isimleri. Oldu mu?