7 Mayıs 2011

Büyük Bursaspor taraftarı ve onun büyük yönetenleri (!)


Bursa Valisi, Bursa Emniyet Müdürü bakalım görevde kalacak mı?

Bu Bursaspor seyircisiydi değil mi Diyarbakırspor'a hoşgörü (!) gösteren. Ne kadar milliyetçi olduğunu kanıtlayan. Ne denli ülke sevgisiyle yanıp tutuşan.

Ülkenin en büyük şehirlerinden birinde, ülkenin en köklü kulüplerinden birisi otelden dışarı çıkamıyor.

Vay babalar vay be! Helal olsun Bursaspor seyircisine, helal olsun Bursalı milliyetçi kaplanlara.

Emniyet Müdürü'ne, Valiye de helal olsun diyelim.

Sporda Şiddet Yasası var değil mi bu ülkede? Şu Bursaspor'un sahası en az 1 yıl kapatılmazsa, şu olayları başlatanlar hapis cezası almazsa götünüze sokun, fişlemeden bozma yasanızı.

Ama kimseye bir bok olmaz. Göstermelik birkaç ceza, iki saha kapatma ve hükmen mağlubiyetle işi bitirirler.

Bu ülkede Federasyon Başkanı ne iş yapar, PFDK ne bok yer, hep birlikte göreceğiz.







Namuslu namussuzlar


Herifin ilgilenmediği konu yok. Her bokun içinden bu çıkıyor. Bilgisayar oyunlarından tutun da, internet kafelere kadar her konu hakkında fikir belirtmiş ve internete kendi deyimiyle 'anahtarlar' getirilmesi gerektiğini söylemiş.

Şu ülkede bir tane siyasi parti şu herifi karşısına alamıyor. Bir tane siyasi, şu cemaatin siyasi hesaplarını inceleyiverse, ak göt kara göt ortaya çıkacak.

Lafa gelince özgürlük diye kıçlarını yırtarlar. Özgürlük hep kendi istedikleri şekilde olacak. Al birini, vur ötekine. Şu İHL Sözlük'te hazırlanan eylemde bir benzeri. Neymiş kardeşlerinin, annelerinin, babalarının yanında 'fuhuş' yapılıyormuş. "Burası Danimarka ya da Hollanda" değilmiş.

Eeee, hani özgürlükleri savunuyorsunuz? Hani her tür özgürlüğün ülkeye gelmesi için çabalıyordunuz. Yegane özgürlük anlayışı türbandan ibaret. Başka bir bok yok ağızlarında.

Ben eşimde ya da kız arkadaşımla otobüste öpüşüyorsam size ne? Siz misiniz toplumun ahlak değerlerinin belirleyicileri?

Yürüyün gidelim imam-hatiplerin etrafındaki parklara. Bir tanesi benim evimin tam önünde. Ne boklar yeniyor, neler yapılıyor bir bakalım. Çıkalım Anadolu'ya birlikte. Akraba evliliği desen bu namus timsallerinde, komşunun karısıyla-kızıyla birlikte olmak bunlarda, köpeğe tecavüz eden bunlar. Sizin namus anlayışınızın ta ortasına sokayım.

Namus bir metreye bir metrelik bir bez ya da iki bacak arası. Ülkeyi soyarlar namustan saymazlar, yetim hakkı yerler namustan saymazlar, milyonlarca öğrencinin hakkını yerler namuztan saymazlar, insanların en özeline kadar girerler namustan saymazlar.

Koskoca ülke şu cahil imama teslim ya, helal olsun. Herif her fetva verir gibi konuşuyor. "O güzeldir, bu kötürü, bu anahtarlandırılmalı" v.s. v.s.

Sorsan çok değerlidir. Herif aleni olarak peygamberle bir tutuluyor.

Özgürlük, özgürlük diye götünüzü yırtadurun. İzliyoruz hep birlikte ve ne kadar özgürlükçü olduğunuzu görüyoruz.

"Burası Danimarka değilmiş". Lan sik kafalı, Danimarka değil de hangi ülke gibi olmasını istiyorsun?

Namussuzun önde gidenisiniz alayınız.