4 Ağustos 2011

Galatasaray taraftarı ayağa kalk!


106 yıllık tarihi olan Galatasaray Spor Kulübü'ne bu iftirayı atanlar mutlaka cevabını alacaktır.

Güya 2005-2006 yılındaki Denizlispor-Fenerbahçe maçında, Denizlispor'a 1 milyon 250 bin Euro teşvik primi göndermişiz ve bu da bir mektup olarak Bülent Tulun da bulunuyormuş.

Hatırlayın o sezon Galatasaray, futbolcularına bile para verememişti. Futbolcusuna para veremeyen bir kulüp nasıl olur da, o kadar parayı bir başka kulübe gönderir?

Amaç Türkiye'nin modern yüzü Galatasaray'ın, cemaatler tarafından ele geçirilmesinden başka bir şey değildir. Türk Telekom Arena'nın açılışından bu yana, iktidarın ve cemaatin Galatasaray'la bir hesabı bulunmaktadır. Bu hesabı, Galatasaray'ın ismini şike-teşvik gibi kirli hadiselere bulaştırarak kapatmaya çalışıyorlar.

Galatasaray, Kurtuluş Savaşı'nda verdiği kayıpları, bugün Cumhuriyet'in değerleriyle hesaplaşanları yan yana getirdiğimizde, ne kadar ciddi bir sınavdan geçtiğimizi anlarsınız.

Galatasaray taraftarının bugünden itibaren yapması gereken şey, ayağa kalkıp gücünü göstermesidir. Kimse 106 yıllık bir çınarı bu söylentilerle kirletemez, lekeleyemez.

Galatasaray'sız bir lig düşünülemez. Ekonominin nasıl etkileneceğini hiç düşündünüz mü? Türkiye batma noktasına gelir. Gazeteler satış yapamaz, televizyonlar izlenmez, dekoderler iade edilir. Kimse buna cüret bile edemez, herkes bunu aklının bir kenarına yazsın.

Pazar günü, Beyoğlu'ndan Galatasaray Lisesi'ne kadar "Büyük Galatasaray taraftarı yürüyüşü" düzenlenmeli. Herkes kiminle dans ettiğini görsün.

Bilinmelidir ki, sayısı 30 milyonu bulan Galatasaray taraftarlarının hayalleri talan edilerek, vicdanları yaralanarak görülmüş hiçbir hesaplaşma huzur getirmez (İtiraf ettim copy-paste yaptım)

Şimdi size bir Ebuzer-i Gıfari hikâyesi yazardım ya neyse!

Lan buraya kadar şunları yazacağımı düşündünüz mü? Düşünen varsa beyninin soğanına sokayım. Papaz mıyım lan ben, kıçı başı açık bir biçimde, kendimi çayıra çimene salayım?

100 yılı aşınca her siki yeme hakkın var sanki. Sokağa dökülelim, tişörtler bastıralım, yürüyüşler düzenleyelim, sağa sola saldıralım, basın emekçilerinin üstüne elimize ne geçerse atalım, "Büyük başkannnn bırakma bizi" diye salya sümük ağlayalım. Çocuk musunuz lan siz?

Toplu iğne ucu kadar bir leke varsa, derhal Bank Asya'ya düşürülsün Galatasaray. Pisliklerden arınmak, temizlenmek güzeldir. İsteyen soruştursun, isteyen araştırsın.

Bu çağrıya sessiz kalmayın


Galatasaray taraftar grubu Tekyumruk, şahane bir kampanya başlatmış, bana da buradan paylaşmak düşer.

Şunlar söylenmiş: "Denizli cezaevinde annelerinin yanında ceza çekmek zorunda kalan çocuklar için yardım topluyoruz. Bebek arabası, bebek bezi, temizlik malzemeleri, iç çamaşırı, ayakkabı, terlik, oyuncak ve eğitim materyallerine, kıyafet, ayakkabı, terlik, şampuan, diş macunu ve fırçası, deterjan vb. ayrıca kurum kütüphanesi için de bolca kitaba ihtiyaç var.

Göndereceğiniz malzemeleri tek noktada toplayıp cezaevine teslim edeceğiz.

Kargo gönderileri, Ümit İsmailoğlu adına, Fethi mah. Köseoğlu sokak no:67 Ataşehir- İstanbul olacaktır. Lütfen kargo gönderilerinizin ödemesini yaparak gönderiniz."


Cidden cezaevinde çocuk olmak, bebek olmak zor mu zor. Annelerinin suçunu paylaşmak zorunda kalan bu minik yavrular için bir şeyler yapmak şart.

Şu kampanyanın detayları gelsin, hiç olmazsa bir minik terlik, belki odada duran bir oyuncak, ufak bir diş fırçası ile çorbada tuzumuz bulunsun. Tembellik yapmayın, iki kuruşu çok görmeyin bu elemanlara.

Unutmadan; Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzon, Bursa fark etmez, hangi takımdan olursanız olun, bu minik elemanlara yardım edin.

Habertürk zekâsından ince örnekler!


Bu nedir lan! Böyle başlık olur mu? Hayır, neyi anlatmaya çalışmış belli değil.

Ekzantrik başlık atacağım diye bin tane takla atıyorlar, attıkları başlık ilkokul çocuğu zekâsından bile çıkmaz. Yapmayın bu siktiğimin işini.

İyiden iyiye ayağa düştü, pespaye, rezil bir iş konumuna getirdiler. Bu heriflerin başındaki Gülin denen hatun, gazeteci değil ki, bu embesiller adam gibi iş yapsın.

Sabah sabah adamı çıldırtır bu yavşaklar. Trabz10 demek, aferin size, bravo. Avuçlarım patlayana kadar alkışlamak istiyorum, bu gerizekâlıları (!)

Bak lafı söyledim, bir göz gezdireyim dedim, daha beterlerine de rastlıyorsun. "Zokora'dan Güneş'i uyardı"

Kendi dilini bilmeyen adamı, bir biçimde masaya oturtursan böyle sonuçlar alıyorsun. Elinize, ayağınıza, beyninize sıçayım.