6 Ekim 2010

O.Ç.'ler basmış dört bir yanı


Ulan takımın en önemli futbolcusu sakatlandı üstelik bir aydan bu yana milli takım kampları ve antrenmanları yüzünden sakatlandı geldiğimiz noktada suçlu bulundu: Galatasaray.

Emre denen ruh hastası katil piç çıkmış Galatasaray'a bindiriyor aklınca. Ulan yavşak, git Hollanda'ya gör, kaç tane takımın altyapısında suni çim kullanılıyor.

Milli Takım'ın teknik direktörü çıkmış, Galatasaray'ı suçluyor. Neymiş, "Arda'nın sakatlığında Milli Takım Sağlık Ekibine yapılan suçlamaları kabul etmiyormuş, Arda haftalar önce sakatlanmış."

Arda sezonun başından beri oynuyordu, nerede sakatlandı? Milli Takım maçında. Peki tam iyileşirken yine nerede sakatlandı? Milli Takım kampında.

Tamam hadi geçtim bunları. Madem Arda haftalar öncesinden sakat neden takıma çağırıyorsun? Rijkaard ve Neeskens'le görüşüp ortak karar vermişler. Pezevenk herif, daha 1 ay önce Rijkaard'ın ağzına sıçmadılar mı, şoven duygularla konuşanlar. "Burası Türkiye, burada manevi değerler yüksek" diye Rijkaard'ı günah keçisi yapmadılar mı?

Galatasaray'ın ağzına sıçtılar, şimdi kalan itibarını yok etmek için ellerinden geleni ardına koymuyorlar. Bu işler böyledir, birkaç gün sonra hele bir de Milli Takım yenildi mi, suç daha ağır basmaya başlar Galatasaray yönünden.

Hâlâ oynatılmasından söz ediliyor. İhtimal dahilinde yani, fırsat bulunursa mutlaka oynatılacak. Ama tabii Galatasaray'dan eşek yüküyle para alan 10 numaradır bunun esas suçlusu. Şu saate kadar çıkıp, "Hayır ben oynayamam" diyemiyor.

Çık, oyna ve futbol hayatın bitsin. Sonra Alper Tezcan gibi dolanırsın ortalıklarda. Bak bakalım yanında, hasta ruhlu katil piçler oluyor mu, bak bakalım yanında O.Ç. abin yer alıyor mu, bak bakalım menajerin Ahmet Abin seni tanıyor mu?

Gündüz Kılıç: Galatasaray bir his takımıdır. Renklerine aşık birbirlerine seven futbolcuların takımıdır. Galatasaray fedakârlıklarla çalışacak futbolcuların takımıdır. Galatasaray şımarıkları, kendini beğenmişleri, yalnız kendini düşünenleri sevmez.

Metin Oktay: Galatasaraylılık bir din gibi bir mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Bunun için Galatasaray'ı tercih eder, Galatasaraylılığımla övünürüm.

Gheorghe Hagi: Galatasaray'ın adının olduğu her yerde umut vardır.

Birinin bile yakınından geçemezsin be oğlum. Şu isimlerin yakınından geçmeyi bırak, aynı cümle içinde kullandığım için ben kendimden utanıyorum.

Gündüz Kılıç'la başlayıp Hagi ile biten bölüm Suat Kayhan'dan alıntılanmıştır.

Ulan Almanya, her çaktığın golde havalara zıplayacağım.