10 Ağustos 2011

Adile Naşit seksi, Müzeyyen Senar cazibeli


Devlet televizyonu TRT 1'de pazar akşamı Tosun Paşa'yı yayınlıyor.

Film 55 dakika haline getirilip, öyle yayınlanıyor. Kesilen sahneler arasında Adile Naşit'in hamam sahnesi de var.

Bu herifler o kadar iğrenç, o kadar aşağılık ki, bu ülkenin 7'den 77'ye herkesin sevdiği bir büyük oyuncunun hamamdaki görüntüsünü kendilerince 'erotik' buluyor. Başka neden bu sahne kesilebilir ki?

Şimdi zihniyet, çocukları 'seks objesi' görüyor, Adile Naşit gibi herkesin anneannesi, babaannesi yerine koyduğu bir kadını 'seks objesi' görüyor.

Seks bunlar için her şey. Ayağı tabureye değsin onunla seks yapılabilir, yaşı 60 olsun seks yapılabilir, ayağı görülsün sikilebilir, saçı görülsün sevişilebilir.

Bu kadar seks eksenli düşünmek hangi sapığa nasip (!) olur acaba?

Bunlara mutlaka tıp dilinde verilmiş, ekzantik bir isim vardır, benim içinse sapık puştlardan başka bir şey değil.

Hayatımda Adile Naşit'i muhtemelen 300 kez izlemişimdir, herhangi birinde aklımın ucuna seks gelmedi.

Yiyorlar, içiyorlar seks düşünüyorlar. Sabah uyanıyorlar seks, öğlen yemek sonrası yine seks, akşam evlerine dönerken, sokakta, otobüste, metroda seks, akşam eve gidiyorlar yine seks.

Günün 24 saatinin uyku dilimi dışında minimum 10 ila 18 saati "Bugün kimi görürüm de sikimi kaldırırım" diye özel mesai harcanıyor.

Böyle düşünen insanlar muhtemelen, anasını gördüğünde sikini kaldırıyor, bacısını gördüğünde sıvazlamaya başlıyor olmalı. Başka nasıl bir açıklaması olabilir?

Taştan heykel görünce bile aklına seks düşüren, pezevenkler; sabah Müzeyyen Senar'a bakıp 31 de çeker, öğlen Safiye Ayla'ya bakıp duvara da sürter, akşam Aliye Rona'yı görünce tuvalete girip kendini de siker. Bunlar şerefsiz, adi, aşağılık insanlar çünkü.

Yahu Adile Naşit lan, Adile Naşit! Herkesin gülümsemeyle baktığı, insanın içine içine işleyen sahnelerin unutulmaz oyuncusu.

Ülkenin devlet yöneticileri Adile Naşit'i erotik buluyorsa, haliyle otobüsteki andaval da, şort giyen kıza "Ahlakımızı bozuyorsun" der. Yavşağa boşuna kızmışız dün.

Bunların annelerine, ninelerine, teyzelerine, halalarına, kız kardeşlerine kolaylık gelsin. Bir kenarda otururken, hayal etmeye başlıyorlardır çünkü.

Yaşlı, çoluk, çocuk, akraba fark etmez, kadın olsun yeter.

Bu ibnelere acilen orgazmatikler yapılmalı şehirlerde, kasabalarda, köylerde. Akıllarına seks geldikçe, bir delikten siklerini soksunlar mecalleri kalmayana dek mastürbasyon çektirilsin. Hatta mümkünse sikleri kopartılana kadar yapılsın.

Lan seks düşüneceğiniz kadar, herhangi başka bir şey düşünseniz ülke çağ atlardı. Sizi teneşir bile paklamaz. Teneşirlerde sikilesiciler...