13 Şubat 2010

Sevimsizlik abidesi


Mutlaka fazlaca seveni vardır. Ama bir insan bu denli itici olamaz be birader. Futbolculuğuna lafım yok, olamaz da ama iticilik abidesi herif. Gitgide sevimsizleşiyor.

Hele, şu herifi yakışıklı bulanları hiç anlamış değilim. Cebindeki para ya da popülariten, karşıdan seni yakışıklı gösteriyor demek.

Yarın Galatasaray maçı da yok, sayfada bu herifin fotoğrafıyla sizi baş başa bırakma ihtimalim var. Şimdiden kusura bakmayın.

Ne şiş şansın ne kebap önerisi


Tayyip Erdoğan: TEKEL işçilerini Diyarbakır ya da İzmir Büyükşehir Belediyeleri bünyelerine alsın.

Tabii canım, zeytinyağının üstünden sıyrılma çabasını takdir ettim. Diyarbakır ya da İzmir belediyeleri, özelleştirme adı altında yağmaladı ya TEKEL'i. Böylece ne şiş yansın ne de kebap. Ohhhh, suyundan da istiyorum. Çok istiyorsanız aldırın İstanbul Belediyesi'ne ya da TEKEL fabrikalarının yakınındaki Ak Parti belediyelerine. Niye İzmir ve Diyarbakır?

Onurları ve yarınları için mücadele edenler kazanacak. Bir eli yağda bir eli balda, ülkeyi yağlayayan ve yağmalatanlarsa elbet hesap verecek bir gün. Gün olur, devran döner.

Bu işten yakayı sıyıramayacak hiç kimse, altında imzası olanlar yani. Bakansa da, başbakansa da, cumhurbaşkanıysa da fark etmez. Demokratik ülkelerde herkes hesap verebilir konumdadır.

Ateşten gömlek arkadaşların üstünde, çıkartmaya çabalıyorlar ama o kadar kolay değil.

Ooooo, kimler gitmiş kimler!!!


Aşağıdaki isimler Kanada'nun Vancouver kentinde gerçekleştirilen 2010 Kış Olimpiyatları'nı izlemeye giden kafile. Bakalım kimler varmış?

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak, AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Ahmet Küçükler, Erzurum Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Kemal Tamer, Uluslararası Spor Organizasyonlarından Sorumlu Başkoordinatör Mehmet Atalay, Kış Oyunları Koordinatörü Bekir Korkmaz, Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintımar, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Gastroenteroloji Bilim Dalı öğretim Üyesi ve eski Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Abdülkadir Dökmeci’nin yanı sıra Karayolları 12’nci Bölge Müdürü Şenol Altınok.

Peki katılan sporcu sayısı kaç: Rakamla 5, yazıyla (Beş).

Kelime Çetinkaya, Sabahattin Oglago, Tuğba Taşdemir, Erdinç Türksever ve Tuğba Karademir.

Yoruma gerek yok. Zaten şu kadar isim alt alta yazılınca küfür gibi oluyor, ekstradan bir şey yazmanın anlamı yok.

Kanada'yı görmeyenler, mis gibi tatil yapıp geliverir işte.