22 Aralık 2010

Tayyo, Memo, Abadullah ateş sizi bekler hacılar


İddianın doğru olduğuna ilk başından beri inanmıştım. Ancak CHP yönetimi ısrarlı bir biçimde iddiayı kanıtlama yöntemini becerememişti.

Ak Parti'nin uğruna Cumhurbaşkanı'nın 'kefil' olduğu Kayseri Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin en başından beri reddettiği, Hacı Ali Hamurcu'nun topladığı rüşvete teminat olarak Belediye Başkanı Özhaseki'nin verdiğini ileri sürdüğü 10 milyon TL'lik senedin tahsil edildiğine dair belge en sonunda ortaya çıktı.

Şimdi tabii burada pek çok soru akla geliyor. Misal, Cumhurbaşkanı Gül kefilliğinde ısrarlı mı?

Başbakan Erdoğan hâlâ belediye başkanına sahip çıkmaya devam edecek mi?

Ak Parti Mehmet Özhaseki'nin arkasında durmayı sürdürecek mi?

Bu gerizekâlı halk, ortada hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam edecek mi?

Kefillik ne lan ayrıca? Hangi cumhurbaşkanı, kime kefil olmuş.

Bozacının şahidi şıracı, bizimki de tam o hesap. Adama, "Sen Kayıp Trilyon'dan aklan sonra başkasına kefil ol" derler.

Derler demesine de, bu ülkede demezler. Deveyi hamuduyla götürdüler, yemin ediyorum. Hatta deveyi hamuduyla götürdüler, yetmedi götünden bile siktiler, her biçimde yararlanmak için.

Kefilmiş? Sana kim kefil olacak acaba?

Hazırlanan koçerolar, öte tarafta mangal partisi var. Ateşi harlamak için sizi kullanacaklar. Sırat köprüsünden geçerken, tık diye düşüvereceksiniz sıcacık bir ortama.

Artık o sıcak ortamda bugün götürdüğünüz parayı pulu da bir tarafınızda kullanıverirsiniz.

Tayyo, Memo, Cemo, Kemo, Abadullah, Bülo, size söylüyorum lan. Diğer tarafta ateşin altını açmaya başladılar sizin için. Şimdi kısık ateşte, siz gidince havai fişekler patlayacak, gelişinizin şerefine ve her yanınız sımsıcak olacak. Siz orada "Ama ama biz namaz kıldık, hacca da gitmiştik" filan derken, hoppidi gubbidi ateş sizi sarıverecek.

Şimdi siz tadını çıkartın buranın, sonra diğer tarafta apaçi müziği (Niye bu müzik cidden bilmiyorum. Ama sahne gözümde bir canlanınca o müzik iyi gider diye düşündüm. Canlandırın gözünüzde, süper eğlenceli lan) eşliğinde ateş dansı yapacaksınız.

Haydi! Hoppa...