18 Ocak 2011

Ne sırıtıyorsun lan gevrek gevrek!!!


İnsanda biraz gurur olur lan! Bütün ülkenin gözü önünde, beş paralık adamların karşısında el pençe divan durdun, çıktığın her yerde özür diledin, kendi taraftarını polise ispiyonladın, Erzurum'da sırıtıyorsun gevrek gevrek.

Adam olan adam, mal mal sırıtacağına Hayrettin Kozak'tan adamlık öğren. Paçavraya çevirdiğin kulübünün itibarını kurtar.

Ama EPDK'dan santral onayı çıkmadan, TOKİ'nin yaptığı konutlara seramik çakarken bunları yapmak zor oluyor tabii.

O koltukta çok fazla süre kalamayacaksın, merak etme. Şimdi gül gülebildiğin kadar, sen giderken biz götümüzle güleceğiz sana.

Böyle kaderin içine sıçayım


İsimlerini bilen var mı? Ya da hatırlayan? Kimsenin tanımadığı iki emekçi, Dursun Kartal ve Engin Düzcük.

Zonguldak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu Karadon Müessese Müdürlüğü’ne ait maden ocağında meydana gelen grizu patlamasında ölen ve cesetleri yerin altında kalan 2 emekçi insan. 246 gün sonra cesetlerine ulaşılmış.

Biz cesetleri bile yerin altından çıkartmak için 246 gün bekliyoruz. Dünyanın bambaşka bir yerinde insanları canlı çıkartıyorlar.

Ne demişti eleştirilemez, protesto edilemez öfkeyi hitabet sanatı olarak kullanan Başbakan, "Ölüm bu işin kaderinde var."

Kaderimize tüküreyim, iki koyun versem güdememeyecek adamlar bu ülkeyi yönetiyor. Bırak eline vermeyi -gerçi versek fena olmaz- ağaca bağlı halde versem çözer bunlar.

Yorumsuz!