4 Ocak 2011

Size Kazım yetmez bunu da alın ibneler

Uyuyordum, uyandım Kazım haberini okudum. Beklentim buydu zaten Adnan biraderlerden. Kendilerinin vizyonu ancak bu kadarına yetiyor. Yeni stada yakışır transfer tam da Kazım'dır.

Benim Kazım'dan beklentim yok, olmaz ve asla da olamaz. Türkiye'ye gelmeden önce onun hakkındaki yorumum "Bu elemandan bir bok olmaz" şeklindeydi. Saunders82 gayet iyi bilir ve hatırlar bu lafımı.

Bu kulübün başkanı, televizyonlara çıkıp, transfer edeceği oyuncularda aradıkları nitelik olarak "ahlak" olmasının şart olduğunu söylemişti. Serdar Özkan transferinden sonra Kazım'la pekiştirdiler bu niyetlerini.

Cidden öyle uzun uzadıya yazacak halim yok. Şu kadarını söyleyebilirim ki, Hagi istiyor bahanesi son derece aptalca. Hoş, zaten Hagi'den teknik direktör olarak beklentim olmadığını da söylemiştim.

Disiplinsiz diye Keita'yı sat, menajer bozmasını getir. Onunla da yetinme dibe vurmaya çabalayan takıma Kazım'ı getir. Zekâ küpü bunlar yemin ediyorum.

Kazım'la ne yapılır, nereye kadar gidilir, transferine onay verenler ve transferi gerçekleştirenler bizden daha iyi biliyordur.

Ama benim aklıma Kazım'la yapılabilecek tek şey geliyor. Elemanın serde siyahilik var haliyle. Artık başkan sıvazlar diğeri de götüne sokar. İkisi de bulutlarda uçar. Ohhh, sen sağ, ben selamet. Misler gibi.

Kazım kelepçe konusunda ustadır. İcabında birini bağlasınlar, muamele öyle devam etsin. Yetmedi mi? İyi o zaman Kazım'da daha ne oyunlar vardır. Onun bildiği oteller vardır, girerler otele, çatır çutur vuruşurlar. Aaaaa, hazır otel bile var lan Yeşilköy'de, ekstra masrafa bile gerek yok. Tamam işte o işi de hallettik.

Unutmadan, fotoğraftaki arkadaşı da alsınlar. Ne demişler; "Biri yer biri bakar, kıyamet ondan kopar" Kazım'dan sonra başkaları ancak keser bu iki ibneyi.

Taraftara baka baka taşak geçiyor şerefsizler. Kombine almamıştım, bu yönetim gidene kadar da almam demiştim. Ama alıp götlerine sokmak lazım bunların. O flamaları uc uca ekleyip, evirip çevirip götlerine sokacaksın bunların.

Hepinizin, topunuzun geçmişini sikeyim lan sizin. Konyaspor Utaka'yı alıyor, biz Kazım'ı. Anlayın siz gerisini.

Gündüz alta liste yazmıştım. Bu listeden en az bir oyuncuyu alırız biz, söylemedi demeyin.

Not: Fotoğrafı akşama doğru kaldırabilirim, şimdiden haber vereyim. Pek mide kaldırır cinsten değil. Gerçi hoşuna giden de çıkabilir, neden olmasın. Bizde iki tane var işte.

Yeni transfer politikamız doğrultusunda futbolcu önerileri (!)


Bugün önerilerden başladık, önerilerden devam edelim diye düşündüm.

Adnan Polat ve ekürisi A.Sezgin transfer konusunda hummalı bir çalışma yürütüyorlarmış.

Şahsiyet fakiri futbolcuları takıma doldurmaya niyetli Galatasaray yönetimine transfer önerilerim şunlardır.

ÖMER ÇATKIÇ

Galatasaray'ın kaleci konusundaki sıkıntısını (Sergen beni andı) bilmeyen yok. Yeni transfer prensipleri doğrultusunda kaleye Ömer Çatkıç'ın geçirilmesini talep ediyorum.

YALÇIN AYHAN
Neill Asya Kupası nedeniyle takımdan bir süre uzak kalacak. Ali Turan zaten hiç tutmadı ve Antalyaspor'a gönderildi. Demek ki, stoper konusunda Galatasaray'ın açığı var.
Adnan kardeşlerin yeni transfer politikasına uygun bir isimdir kendisi. Zaten daha önce de Galatasaray forması giymiştir. Yani renklere aşina, o yüzden de kendisi defansa ilaç olur.

BILICA

Stoper mevkisini Yalçın'la taçlandıran yönetimden Fenerbahçe'nin de yabancı oyuncu sorununu çözebilecek bir hamle olarak, meşhur sondajcı Bilica'yı alarak, çift stoper oynatmasını can-ı gönülden istiyorum.

HÜRRİYET GÜÇER

Ankaragücü ile yollarını ayıran Hürriyet, tam da Galatasaray'ın aradığı oyuncu. Orta alanda Mustafa Sarp'ı aratmayacak yetenekte bir isimdir kendisi. Üstelik tatlı sert (!) oyunu ile gönüllerde taht bile kurabilir.

EMRE BELÖZOĞLU

Eski minik Aslan'a bir an önce sarı-kırmızı parçalı forma giydirilmeli. Florya'nın suyundan içmiş, ekmeğini yemiş bir oyuncu olarak ve yeni transfer politikası doğrultusunda olmazsa olmaz bir isimdir. Tek sorun bonservisidir. Onu da Arda-Cana+3 milyon Euro karşılığında halleder zekâ küpü Adnanlar.

MERT NOBRE

Golcü aradığımız aşikâr. Üstelik Nobre Türk vatandaşı, yani bizden biri. O yüzden ne duruyoruz, derhal Nobre ile anlaşma şartları aramalıyız. Üstelik kaptanlık yapmış, lider ruhlu biri. Tam aradığımız futbolcu.

TÜMER METİN

Avrupa'daki futbol temsilcilerimizden Tümer Metin, orta alana ilaç olur kanaatindeyim. Orta alanda Misimovic gibi disiplinsiz adamların derhal yollanarak yerine Tümer gibi bir yetenek getirilmesi gerek.

COLİN KAZIM

Colin Kazım da, gerek Türk olması nedeniyle gerekse de forvetteki yetersizlik nedeniyle mutlaka alınmalı. Zaten görüşmelerin sürdüğü gelen bilgiler arasında. Eli kulağında yani.

OTTO BARIC

Böyle bir kadroyu Otto Baric kalibresinde bir teknik direktör yönetmeli. Özellikle İnönü Stadı'ndaki Beşiktaş maçında, kendisine atılacak olası pet şişelere karşılık üstüne zırh giydirilmeli ve o zırha rağmen üç takla, beş parendeyle orta alanın içine kadar yuvarlanmalı.

Evet, böylesi bir kadro ile Türkiye'de coşar, Avrupa'da koşarız. Taraftar zaten üç aşağı-beş yukarı bu kadroya yakışır kalitede orada bir eksiğimiz yok.

Enflasyon sepeti için alternatif ürünler


Flüt
Lens
Epilasyon cihazı
Pinpon topu
MP3 çalar
Pijama
Telefon onarımı
Boş CD
Mendil
Kolonya
Cips
Hac ücreti
Şans oyunları
Veteriner ücreti
VCD-DVD
At yarışı
Yazıcı
Bıçak
Bulaşık bezi
Telefon kartı
Elektrikli küçük ev aletleri
Sağlık sigortası
Tayyör
Bebek bezi
Şoförlük kursu
Şemsiye.


İşte enflasyon sepetinde bu ürünler bulunuyor. Yani dün çıkan eksi enflasyon, bu ürünlerdeki fiyatlar göz önüne alınarak hesaplandı.

Enflasyon sepetine alternatif ürünler girmesi konusunda önerilerim var.

Misal o enflasyonu hesaplayanların götüne sokmak için vibratör mutlaka bulunmalı.

Yine enflasyonu hesaplayanların, halk tarafından sikilmesini kolaylaştırması için kaydırıcı jel de bu sepetten olabilir.

Enflasyon sepetinde olmazsa olmaz ürün sopalar bulunmalı. Enflasyonu hesaplayanlar ve hesaplatanları eşek sudan gelene kadar dövmek için.

Milletle dalga geçiyorlar şerefsiz orospu çocukları. Enflasyon hesaplanıyor pinpon topuyla. Alın götünüze sokun o topları siz. Hatta pinpon topu yetmezse flüt de olabilir.

Ulan ne söyleyeyim bilmiyorum. Gözümüzün içine baka baka bizimle taşak geçtiklerine mi yanayım yoksa bu halkın gerizekâlılığına mı bilmiyorum.

Çiftçi, memur, işçi, esnaf, öğrenci v.s. v.s. Halkın bütün tabakalarını eziyorlar ve halen ülkenin yarısı bunlara oy veriyor. Kendi ülkemin topraklarında yaşayan insanlardan nefret eder hale geldim.

Bu aptallar tarafından yönetilmek istemiyorum.