1 Ağustos 2009

Avrupa transfer piyasasında bugün

Avrupa liglerinde yeni sezon öncesinde, transfer piyasasında büyük hareketlilik yaşanıyor. Bundesliga, Seri A ve Premier League'de forma değiştirmeye hazırlanan oyuncuların sayısı azımsanacak gibi değil. İşte bunlardan birkaçı...

POGREBNIAK, STUTGART'A DOĞRU

Golcüsü Mario Gomez'i Bayern Münih'i kaptıran Alman temsilcisi, Zenit St. Petersburg ve Rus Milli Takımı'nın golcüsü Pavel Pogrebnyak'ı renklerine bağlamaya çok yakın.

Transferin önümüzdeki hafta biteceği haberleri gelirken, Stuttgart'ın basın sözcüsü "Tıbbi muayeneler sonrası Pazar ya da Pazartesi günü bu transferi noktalayacağız" dedi.

PIRLO GİDİYOR, LUIS FABIANO GELİYOR

En önemli oyuncusu Kaka'yı kaybeden AC Milan şimdi de Pirlo'nun Chelsea'ye vermeye hazırlanıyor.

Teknik direktör Leonardo, takıma mutlaka 1-2 takviye gerektiğini belirtirken, Milan'ın Brezilyalı golcü Luis Fabiano için 20 milyon Euro'yu gözden çıkarttığı belirtiliyor. Milan Pirlo'dan doğacak boşluğu Hollandalı Wesley Sneijder'la doldurmak istiyor.

DE ROSSI ARSENAL'İ REDDETTİ

Toure ve Adebayoor transferleri ile kasasını dolduran Arsenal, Daniele De Rossi'den umduğunu bulamadı.

Romalı oyuncu düzenlediği basın toplantısında, "Arsenal mı? Roma'da tarif edilemez şeyler yaşadım ve burada kalmak istiyorum" açıklamasını yaptı.


LESCOTT'A KARŞI SENDEROS KOZU

Manchester City'nin Joleon Lescott için yaptığı 18 milyon sterlinlik teklifi reddeden Everton, olası bir ayrılık durumunda İsviçreli Senderos'u yedekte tutuyor.

Arsenal'e 6 milyon sterlinlik bir teklifle gitmeye hazırlanan Londra ekibi Manchester City'nin Lescott inadına yenilmek üzere.

3 yorum:

akakiyeviç dedi ki...

Pogrebnıak Bundeslıga ya transfer olursa Dünyaya kendini daha çabuk kanıtlar onun gibi birinin Rusya'da harcanmaması lazım.

Pırlo giderse Chelsea Deco'yu Bjk'ye satarlar mı abi ne dersin?

Araplar iyice kafayı yedi.Tamam Lescott iyi oyuncu da o kadar para da verilmez ki.

koala dedi ki...

Deco gelmez Türkiye'ye. Ütopik bir hayal o.

akakiyeviç dedi ki...

Bjk a hiç gelmez.
Eğer BJK almak istiyorsa da kontrata '8' '4' gibi rakamlar hiç koymasınlar.
Adam imza atacağı zaman vazgeçer maazallah.:)