3 Ağustos 2009

Billy Mehmet 5'ledi

İskoçya'da East Stirling ve St. Mirren'ı karşı karşıya getiren mücade 6-3 Mirren üstünlüğü ile sonuçlanırken 5 golü, babası bir Kıbrıs Türkü olan İrlanda'lı Billy Mehmet 5 gol atarak, tüm dikkatleri üstüne çekti.

West Ham'ın The Academy Of Football kurumunda yetişen Mehmet, profesyonel kariyerine de West Ham'la başladı. Ancak, kadroda kendisine yer bulamayınca, 2003'te İskoçya'nın Dunfermline Ath. takımına transfer oldu. Burada gösterdiği performans St. Mirren'ın O'nu almasına neden oldu.

İrlandalı annesi sebebiyle İrlanda Milli Takımı'nı tercih eden Billy Mehmet, U21'de forma giymesine karşın A Milli olmayı başaramadı henüz.

7 yorum:

akakiyeviç dedi ki...

Nerden bulursun böyle haberleri be abi?
Vallahi Bravo...
Yakında blog dünyasında yeni bir ekol oluşturacaksın.Tahminen 5 ay sonra Yensen de Yenilsen deye çıkarsın.

koala dedi ki...

valla yenilsen de yensen de'yi bilmiyorum nedir :) o yüzden yorum yapamıyorum

akakiyeviç dedi ki...

Hani abi blog sahiplerinin Ntvspor'da katıldıkları program varya o.
Pclionfc falan katılıyo bu programa...
Neyse katılınca öğrenirsin:)

koala dedi ki...

tamam tamam anladım. uğur,atahan filan katılıyor. yok ya genç işi onlar :) istemem

akakiyeviç dedi ki...

Senin ruhun genç abi:)
Eğer yok istemem dersen yerine ben katılırım yani abi demokraside çareler tükenmez senin görüşlerini eksiksiz bi şekilde anlatırım sen hiç tasalanma:D:D:D:D

McDennis dedi ki...

Selamlar,

Bir "Kibrisli Turk" olarak, sizden "Kibris Turku" kelimesini kullanmamanizi diliyorum. Sizin gibi Zapata, Manu Chao,ozgurLuk semboLu KiziLderiLiLer ve Martin Luther King gibi isimleri bLoguna aLmis biri oLarak, bu hatayi yapmamanizi istiyorum. Sizin dusunceLeriniz paraLeLinde oLduguma inanarak, Kibrisli Turk ve Kibrisli Rum kavramLarinin daha dogru Oldugunu dusunuyorum.

Sadece bir oneriydi bu, tartisma amaci kesinLikLe gutmuyorum. Blogunuzu cok severek takip ediyorum. Devamini da diLiyorum. Sadece nacizhane bir oneri oLarak aLgiLayin Lutfen... "Ben oyLe dusunmuyorum" derseniz biLe yetecektir.
Tekrar soyLuyorum, bir kavga tartisma basLatmak degiL amacim..

SaygiLar

koala dedi ki...

Selamlar Dennis, bir tartışma da yaratabilirsin :) sorun değil cidden. Bundan sonra buna dikkat edeceğim konusunda emin olabilirsin. Eleştirin için çok teşekkürler.