3 Ağustos 2009

ManU, Owen'a Milli Takım şansı doğurdu


Kariyerinde yaşadığı sakatlıklardan ötürü büyük düşüş yaşayan ancak Manchester United transferi sonrasında gözlerin yeniden kendisine çevrildiği Michael Owen'a İngiltere Milli Takım şansı yeniden doğdu.

Old Trafford'da Man. United'ın, İspanyol temsilcisi Valencia ile oynayacağı hazırlık maçını, ya Fabio Capello'nun izleyeceği ya da yardımcıları Franco Baldini veya Stuart Pearce'ı maçı izlemek için görevlendireceği fısıltıları kulaktan kulağa yayılmaya başladı.

ASYA KAMPINDA SİNYALLER GELDİ

Manu'nun Asya kampında Malezya ve Hangzhou maçlarında attığı gollerle yeniden dönüş yapmak niyetinde olduğunu gösteren Owen, kariyerinde yeni bir sayfa açmak için var gücüyle savaşıyor.

GOLCÜLERİN 'GÜNEY AFRİKA' SAVAŞI

Capello, Dünya Kupası'na götüreceği kadroda, Rooney ve Heskey'in Güney Afrika biletleri hemen hemen kesinken; Jermain Defoe, Peter Crouch, Daniel Agbonlahor, Carlton Cole, Darren Bent ve Michael Owen ise bu bilete ortak olmak için bu sezon tüm performanslarını sahaya sürecekler. Bu gelişme karşısında Premier Lig'de bu sezon forvetlerin yılı olacağını söyleyebilmek mümkün.

DEDİKODU, DEDİKODU, DEDİKODU...

Öte yandan ManU-Valencia maçı yaklaşırken, David Silva ile David Villa'nın isimleri de Ada'da pek çok dedikoduya karışıyor. Sir Ferguson'un her iki oyuncuyu takımda görmek istemesi, olası transfer söylentilerini de beraberinde getiriyor. Ancak gerek Silva gerekse de Villa İspanya'da kalacaklarını açıklamışlardı.

2 yorum:

Volvox dedi ki...

Bu adam bu yıl iyi işler yapacak gibime geliyor ama dur bakalım.

akakiyeviç dedi ki...

Dünya kupalarında efsane olmuş bu ismi artık götürmeleri gerekir.

Biz de bu sayede maziyi anmış oluruz.(1998,2002)
Hey gidi günler!!