27 Ağustos 2009

Tuncay Şanlı doğru yolda ilerliyor


Tuncay konusunda her kafadan bir ses çıkıyor. Stoke City yerine Fenerbahçe'ye dönmesi tercih sebebi olması gerektiğinin altı çiziliyor.

Fenerbahçe bu yıl Liverpol'la oynayacak mı? Chelsea ile oynayacak mı? Ya Manchester United? Peki ama Arsenal? Ama ama Manchester City? Aaaaa oynamayacak mı? Ya da Galatasaray'a gelse oynayabilecek miydi? Tabii ki hayır.

Göz önünde olmak iyidir. Kıytırık Turkcell Süper Lig'de oynamaktansa İngiltere Premier Ligi'nin en sıradan takımında oynamak daha yeğ bir durumdur. Türkiye'ye gelse ne olacak ki?

Diyarbakır'da kafasına taş mı yiyecek? Futboldan anlamayan yazarcıklar tarafından eleştirilecek. En güzelini yaptı, en doğru kararı aldı, kendi açısından.

İster askerlik için olsun, isterse başka bir sebep. Şu Avrupa'ya gidip tez zamanda dönen futbolcular kervanına katılmadı.

Tabii işin başka bir boyutu da, sürekli "Tuncay'ı Chelsea istiyor", "Tuncay'a Liverpool kancası" gibi haberlerin, ne denli anlamsız ve içeriksiz olduğu ortaya çıktı.

Bütün sene şişir şişir sonra olmasın. Seviyoruz bizi temsil ettiği için, eyvallah ama o kadar da uzun boşlu değil. Daha katetmesi gereken mesafe var. Stoke City'de bu yolu alması ümidimiz.

Hiç yorum yok: