30 Eylül 2009

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin adamları


Sürpriz saysam mı saymasam mı diye düşünüyorum Zürih'in deplasmanda AC Milan'ı 1-0 mağlup etmesini. Sezon öncesi hemen hemen herkes, AC Milan'ın hem Serie A'da hem de Şampiyonlar Ligi'nde bu gibi sonuçlar alacağını biliyordu.

Fakat muhtemelen, Zürih'ten bir deplasman galibiyeti beklenmiyordu. Olsa olsa, beraberlik kopartırlar diye geçmiştir insanların içinden. Zürih'in galibiyeti gecenin sürpriziydi. Gecenin adamı da İsviçre temsilcisinin golünü kaydeden Fin kaptan Tihinen oldu.



Sadece bu gecenin değil her gecenin yıldızı olabilir Ryan Giggs. Sahada yapmadığı herhangi bir atraksiyon yok. İki Galli sevdim biri Dean Saunders biri de Giggs. Wolfsburg maçında 1-0 geriye düşmelerinin ardından biraz da şans yardımıyla golü attı, bir de asist yaptı.

Old Trafford'da belki de soğuk duş etkisi yaratabilecek bir geceye, her zamanki gibi imzasını attı.



Gecenin bir diğer adamı, futbolculuğuna asla laf edemeyeceğim ama kendisini sevmediğim bir adam; yani Cristiano Ronaldo. Sezon başından bu yana Real Madrid'i sırtlamayı başarıyor.

Bu akşam attığı iki golle de, gecenin adamı olmayı hak etti.



Gecenin son adamı; bildik, tanıdık bir isim yani Rüştü. Dzagoev'in amacı gerçekten aşırtarak vurmak mıydı, emin değilim. Emin olduğum bir şey varsa o da Rüştü'nün hatalı yerde bulunmasıdır.

İkinci gol hatalı. O yüzden gecenin adamlarından biri de Rüştü.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Cristiano Ronaldo..Yalan yok dogruya dogru hastayım sana..

Adsız dedi ki...

Yaşasın, yine eCem'in tek bildiği isim geçmiş de, derin futbol ilgisinden nimetlendik yine.

tenten dedi ki...

rustu rustu rustu :) yapma rustu aman rustu :)
bu arada ilker yasin'in muhtesem anlatimi da harikaydi. ruhsuz, usengec