31 Ekim 2009

Nedir bu Napoli'nin durumu?


Nedir bu Napoli'nin durumu bilen, hakim olan varsa berigelsin. Geçen hafta AC Milan maçında son dakikada attıkları 2 golle beraberliği çevirdiler, bu hafta da Torino deplasmanında 2-0 geriye düştükleri Juventus maçını son yarım saat attıkları 3 golle devirmeyi başardılar.

Güney İtalyanlılar inatçıdır, inatçı olmasına ama bu kadar inat da insana yuh dedirtiyor. Doğrusu, şapka çıkartılacak performans sergilediler her iki maçta da. Bundan sonra daha yakından izlemek gerekir, tabii eğer gazı kaçmazsa

1 yorum:

Saunders82 dedi ki...

CASSANO: "Bana edilen hakaretleri duydum. Eğer burada hoş karşılanmıyorsam, tıpkı Roma'da ve Madrid'de yaptığım gibi, sorun çıkarmadan gidebilirim!" diyen İtalyan futbolcunun eleştirileri bununla da sınırlı değildi.

"11 hafta geride kaldı ve ligde, Juventus ile birlikte ikinci sırayı paylaşıyoruz. Zirvedeki Inter ise zaten herkesin bir adım önünde ve sadece kendisiyle mücadele ediyor. Bu yüzden, insanları sürekli Nutella yemeye alıştırmamanız gerekiyor. Neye sahip olduklarının farkına varmaları için, arada sırada onlara biraz da 'pislik' yedirmelisiniz!" diye konuştu.