13 Ekim 2009

Seviyorum lan seni...

Yılmaz Vural, Türk futbolunun delisi gözüyle bakılıyor. Aslında birçok kişiden daha akıllı. Bugün Radyospor'da bir açıklama yaptı. İroni dolu, harika bir açıklama. Yoruma gerek olmadan aynen veriyorum...

"En azından ben varım mesela. 25 yıldır bu ligde çalışıyorum. Eğitimim var. Yabancı dilim var. Bize verilen imkanlarla neler yaptığımız belli. Milli takıma çok futbolcu yetiştirdik. Ben kendimi aday görüyorum, ama bir tane gazetede adımız geçmiyor.

Demek ki işin uzmanlık boyutuna bakılmıyor. O yüzden biz de ’Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi yok’ misali, Türkiye’de futbolu yönetenlere içimizden içimizden kırılıyoruz. Yeteri kadar deneyim isteniyorsa tecrübeliyim. Avrupa’yı biliyorum.

Daha düne kadar bu ülkede pro lisans sahibi olan sadece bendim. Bu ülkeyi benden daha iyi tanıyan biri olabilir mi? İki tane akademi bitirmişliğim var. Yabancı istiyorlarsa, ben aynı zamanda Alman vatandaşıyım."

3 yorum:

Cenky dedi ki...

Muazzam adam, çok tanışmak istiyorum kendisiyle. Hem memleketlimiz hem neşe kaynağımız.

Schumy dedi ki...

Vallaha Abi kusura bakma da bunların bildiği İngilizce' den, bitirdikleri akademiden ne olur ?

Fatih Terim dahil bütün hepsi için geçerli bu söylediğim.

Bu ülkenin teknik direktörü günü kurtarmak adına değil, geleceği kurtarmak adına getirilmelidir.

Yoksa her akademi mezunu, yarım yamalak yabancı dil bilen takımın başına getirilecekse gitsinler Ümit Davala' yı getirsinler.

koala dedi ki...

Türk futbolunun en renkli ismidir benim için, asla değişmez. Söylediklerinde haklılık payı var