24 Kasım 2009

Hacım sen koş iki bomba at gel

Osman Pamukoğlu diye eski asker, yeni siyasi parti lideri bir şahıs var. Siyasi parti lideri olarak gittiği yerlerde 30 bilemedin en fazla 50 kişiye konuşuyor. Söylediklerinin hepsi deli saçması türünden.

Kendisine dudağının üstünde şöyle en kısasından bıyık öneriyorum, biraz kalın olabilir ama. Arkadaş, senelerce dağlarda kalmış kendi söylemiyle, kuvvetle muhtemeldir ki, çok fazla dağlardan kalmaktan olacak birtakım yerlerini üşütmüş.

Adama sorarlar, o kadar sene dağlardaydın, Madem bu kadar iyi biliyordun neden bitiremedin 'terörü' diye. Faşizanlığın üst boyutlarında gezinen bu şahıs, siyaset ve eski günlerini karıştırıyor olmalı.

Süper vaatleri var. Evlenenlere düşük faizli kredi ve bedelli askerlik yapanları yeniden askere almak gibi. Hakikaten kimsenin aklına gelmemiş şeyler bunlar. Partinin internet sitesine girdim, daha eğlenceli şeyler var. İfadeler aynen şu şekilde; "Yapılacak, kaldırılacak, bırakılmayacak." Arkadaş halen kendisini askerde sanıyor muhtemelen. Halk arasında bir emir komuta zinciri oluşturup, ülkeyi düzen ve dirlik içinde yönetecek muhtemelen.

Zaten bir adam saçını boyuyorsa o adama inanmam ve güvenmem.

4 yorum:

Emrah Ateş dedi ki...

bir ara duvarlarda osman pamukoğlu yazısı falan görüyordum
la dedim kim bu
dememe kalmadı akşam haberlerde 50 kişiye miting verdiğini görünce
dedim bundan bi pok olmaz

koala dedi ki...

Olmaz olmasına tabii de, böyle insanların var olduğunu bilmek bile beni huzursuz ediyor

sananeyav dedi ki...

haberlere çıktı bu adamın mitingi. gazeteciler halktan çoktu :D adamın ilk sahneye çıktığında meydanı gördüğü anda ki halini görmeliydiniz :))

Turan dedi ki...

Osman Pamukoğlu Türkiye'nin ilerlediğinin bir göstergesi. Hani Avrupa'dan 200 küsur sene gerideyiz derdik ya, matbaanın gelişini kastederek. Şimdi 1930'lara filan gelmişiz. Avrupa'nın Franco, Mussolini, Hitler ile geçirdiği dönemdeyiz. Bu adama bakarak onu diyebilirim. 80 sene filan gerideyiz işte. Arayı kapatmışız..