20 Kasım 2009

Henry: Maç tekrar oynanmalı


Henry'den beklediğim açıklama geldi. Tartışmaların odağındaki adam, hilekâr olmadığını ve hiçbir zaman olmayacağını belirterek, "Top oldukça hızlı geliyordu. Kontrol etmek için içgüdüsel bir harekette bulundum. Hiçbir zaman topu elle kontrol ettiğimi inkar etmedim. Bunu maçtan sonra İrlandalı oyuncular, hakem ve medyaya da söyledim" dedi.

"İRLANDA, 2010'U FAZLASIYLA HAKKETTİ"

"Bu durumdan oldukça utanıyorum" diyen Fransız yıldız, "Tabii ki en adaletli çözüm bu maçın tekrar oynanmasıdır. Ancak durumun kontrolü bende değil. Biz kazandık ama İrlanda için gerçekten çok üzgünüm. Onlar, fazlasıyla Güney Afrika’da olmayı hak ettiler" diye konuştu.

Bakalım daha önce maçın kesinlikle tekrar edilmeyeceğini açıklayan FIFA'nın kararında bir değişiklik olacakmı?

2 yorum:

Schumy dedi ki...

Maç tekrar edilmemeli. O elle oynama pozisyonundan itibaren devam edilmeli. Yok öyle yağma. Adamların götleri çıktı 1-0 yapana kadar. Hakkını yediler İrlanda'nın, hatta Fransa direkt elenmeli bence, ya da Fransa Dünya Kupasına gitse bile Henry kupadan ihraç edilmeli.

Sahtekar...

kemal dedi ki...

evet irlandaya yazık oldu ama maç kesinlikle tekrar edilmemeli.yoksa bunun sonu olmaz(hele türkiyede bu iş nerelere gelir tahmin edebilirsiniz).ancak henry e ceza verilebilir.