13 Aralık 2009

Bu filmi biliyorum!!!



Fotoğraf, bugün Beyoğlu'nda çekildi. DTP'nin kapatılmasını protesto eden bir grup, 'vatandaşlar' tarafından beyzbol sopaları, döner bıçakları, satırlar ve silahlarla kovalanmışlar. Olayın gerçekleştiği noktanın İstanbul'un göbeği Beyoğlu olması ayrıca dikkat çekici. Şehirler terörize oldu mu, bazı şeylerin önüne geçilemez.

Ben bu filmi görmüştüm. Darbe noktasına doğru hızla ilerliyoruz. Bir gece ansızın Türkiye'nin 4. darbesini yaşayabiliriz. Geldiğimiz noktada; herkes suçludur, herkes eşit şartta sorumludur. Bugün silahları çevirenler yarın o silahların hedefinde olacaklar.

Yazık çok yazık... Artık rahat rahat kına yakabilirsiniz.....

Bugüne dek suya sabuna dokunmayanlar da, yakında peydah olup vicdani mastürbasyonlarını yapabilirler.

Biz de futboldan başka bir şey konuşmayarak (hatta artık daha da fazla konuşarak), bize biçilen özgürlüğün tadını çıkarabiliriz.

2 yorum:

aysegul dedi ki...

ewwt kına yaksınlar.:((((

Saunders82 dedi ki...

"Kürtçe bölücü örgüt lideri lehine slogan atan topluluk adına açıklamayı DTP İstanbul İl Eşbaşkanı Mustafa Avcı yaptı. Mahkemenin kararının demokrasiyi sindirmek amacını taşıdığını öne süren Avcı, Kürt halkı olarak demokrasiye olan inançlarının kaybolmadığını söyledi.

Açıklamanın ardından yüzleri maskeli yaklaşık 200 kişi, önce sokaktaki çöp konteynerlarını devirdi. Daha sora Dolapdere yönüne ilerleyerek ellerindeki taş ve molotofkokteyllerini attılar. Dilbaz Sokak üzerindeki penceresinde Türk bayrağı olan“Kemalpaşalılar Kahvehanesi” bütün camlarını indiren topluluk, sokaktaki park halindeki 8 otomobile büyük hasar verdi. Çevreye ve mallarına zarar verildiğini gören sokak sakinleri grubu, ellerine geçirdikleri balta, beyzbol sopası, döner bıçakları ile topluluğun üzerine “Ya Allah bismillah, Allahüekber”, “Hepimiz Mehmediz, PKK’ya Yeteriz” sloaganları atarak kovaladılar. Protestocular kovalayan gruptan bazı kişiler Türk bayrağı açtı ve bu gibi eylemlerin kasıtlı olarak ve tahammül sınırlarını zorlamak için yapıldığını söylediler."

%46 ve %34 bişeyler hatırlatıyor mu acaba? Onları bulacak bu atılacak kurşunlar öncelikle...