14 Aralık 2009

Melih Başkan'ı bekliyorum gözlerim kapalı

Ankaragücü'nün süper-hiper-ultra büyük başkanı yavru Gökçek, takımın başına halen teknik direktör bulabilmiş değil.

Önce Norveçli "Trond Sollied'le anlaştık" dediler, adam buraya geldikten sonra birdenbire vazgeçti. Sonra "İspanyol Victor Fernandez'le pürüzleri gideriyoruz" dediler, onda da bir numara çıkmadı.

Yaklaşık 32 günden bu yana kendisine teknik direktör bulamayan bir kulübümüz var Turkcell Süper Lig'de. Aslında Melih Başkan duruma el atsa; Lippi, Ferguson, Hiddink kıvamında birini getirir ama onun daha önemli işleri var.

Önemli işleri mi ne? Kömür dağıtıyor ya. Hem de tam doğalgazlı evlere kömür dağıtıyor. "Doğalgazlı evde kömürün ne işi var?" diye sorup, cahillik yapmayın ama. Tam doğalgazlı evlere dağıttığı kömürleri, yavrusunun oyuncağı Ankaragücü'nün zaferlerinde ızgara kanat, ızgara balık yapımında kullanacaklar. Yani Ankaragücü'nün zaferlerinde mangal yakıp, keyif çatacaktır doğalgazlı evi olan ama evlerine kömür alan Başkent halkı.

Bekliyorum, uzun zamandan beri. Şöyle kalibresi yüksek bir teknik direktörün gelmesini. Lig bitiyor haftaya, önümüzde uzunnnn bir dönem var. Muhakkak ki, Türkiye'nin tozunu atacak, ligin altını üstünü getirecek, Ankaragücü'ne harikulade bir dönüş yaptıracak teknik direktörle anlaşacaklardır.

Ama Melih Başkan'ın duruma el atması şart. Gerçi doğalgazlı evlere dağıttığı kömür işi bittikten sonra kuvvetle muhtemeldir ki; Ankara'nın zengin semtlerine karides ve istridye dağıtmak, yaz geldiğinde karpuz dağıtımı gibi işleri bitince Wenger'le masaya oturacaktır.

Hatta transfer bedelinin yanında, haftanın bir günü Wenger'in evinin önüne çadır kurup çorba verebilir. Sıcak sıcak içsin diye.


Fotoğraf: Doğalgazlı evlere kömür dağıtımı

Hiç yorum yok: