11 Ocak 2010

Burcu Esmersoy bir gelenek mi? -fotoğrafsız-

En başından belirteyim. Devamlı takip eden bilir. Lafımı, sözümü sakınmam. Öyle dansöz gibi kıvırarak ne konuştum, ne yazdım. O yüzden kimseye dokundurma yapmak için söylemediğimi en baştan belirtiyorum.

Bu spor bloglarında bir Burcu Esmersoy çılgınlığı var. Neredeyse her hafta bir kişi bu hatunu yazıyor (Şimdi biri çıkıp dese ki "Eeee, sen ne yapıyorsun?" diye, şapa otururum, sormayın mümkünse).

Hakikaten samimi bir biçimde belirteyim ki, aynı bina içinde çalışmış olmama ve çok yakından defalarca görmeme karşın bir kadın olarak hiç çekici bulmadım. Haliyle güzellik görece kavramdır, herkese göre değişir.

Mesleki anlamda da öyle süper parlak biri olduğunu da düşünmüyorum. Hatta bu mesleği bir geçiş olarak kullandığını düşünüyorum (Belki de öyle değildir, tamamen his durumu).

Bu talebin mantığını kavramaya çalışıyorum ısrarla bir biçimde. Amacım, sevenlerini kızdırmak ya da yazanları eleştirmek değil. Bir çılgınlık boyutunda ilerliyor bu hadise, sadece anlamaya çalışıyorum o kadar.

2 yorum:

MizahiGeveze dedi ki...

Yazının altıan kendi ismimide yazardım ama yazıyı benim yazdığı sanırlar o şeref senin elbette :D

Unknown dedi ki...

futboldan bahseden bir kadın. hem e sarı saçlı. bir erkek daha ne ister? kadına aç, içine kapalık bir toplum olduğumuz sürece burcu esmersoy'a yazılan aşk şiirlerinin sonu gelmez.