6 Ocak 2010

Daimi küfürbazıma öneriler

"Adsız" yorum yazıp, sürekli olarak küfür eden arkadaşa sesleniyorum. Bloğu zorla bilgisayarının açılış sayfası mı yaptım yoksa her gece rüyalarına girip seninle mi uğraşıyorum?

Bu nasıl bir mazoşizm anlayışıdır ki, devamlı olarak okuyorsun ve neredeyse her gün sektirmeden küfür yağdırıyorsun?

Okuma güzel kardeşim, okuma. Zorla okutmuyorum, zorla açtırmıyorum sana bu sayfayı. Kaldı ki, niye merak ediyorsun yazdıklarımı, madem küfür edeceksin. Küfür etmek için bahane mi arıyorsun?

Bak, benden sana tavsiye; istersen okumayıp direkt olarak vereceğim bir mail adresine küfür yazabilirsin. Biriktir, biriktir sonra hepsini bir anda salla. Günlük rutin işlerin arasından çıksın, bana küfür etmek.

Böylesi disiplinli bir biçimde küfür etmense, bende ayrıca bir hayranlık uyandırıyor. Ama günden güne yapacağına haftalık yapsan, hayranlığım kat be kat artar.

Bu arada, ettiğin küfürlerde biraz daha yaratıcı olmanı bekliyorum. Belli bir stilin var, stilini bozma ama geliştir.

8 yorum:

MizahiGeveze dedi ki...

:D iyiymiş . Blogunuzun yeni bir amacı artık stresa attırmak :D

koala dedi ki...

Tabii tabii rahat olalım, geniş olalım :)

Unknown dedi ki...

bir ara bana da dadanmıştı birisi. sonra baktı iplemiyorum bıraktı beni sanırım. bir de hadi sen galatasaraylısın filan adamın düşüncesine ters geldiği için saçmalamıştır. yahu ben "ersan ne güzel şut atıyor değil mi?" yazdığım zaman adam düz gidiyordu ersanla bana:))

Selocan dedi ki...

Ben de hiç anlamam bunu. Madem beğenmiyorsun ne işin var blogda. Adsızların yorum yapmasını kaldırabilirsin bence. Ya da etsin küfür, çok umursamamak lazım bu denyoları.

koala dedi ki...

Değişik bir ruh hastalığı biçimi olsa gerek.

akakiyeviç dedi ki...

Bir de iyi yönden bakın.En azından küfür etmek için bile senin blogu seçmiş.Özellikle seni takip ediyor. :D

Saunders82 dedi ki...

Goldfinger iyi cevap olmuş yeterince... Alsın tepe tepe kullansın adsız arkadaş... Arkadaş neye küfür ediyor bu arada? Neyi kaldıramıyor? Muhahahaha!!!!

koala dedi ki...

@ Saunders82; neyi kaldıramadığını tahmin ediyorum ama burada yazmayayım