28 Ocak 2010

Direnmeyin, çok ucuzsunuz


Galatasaray'ı aşağılamaya çalışmak basının birincil vazifesi sanki. Temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp, milletin önüne koymaya bayılıyorlar.

Geçtiğimiz günlerde Portekizli Ricardo Costa'nın Ankaragücü'ne geleceğine yönelik haberleri "Galatasaray'ı istemedi, Ankaragücü'ne geliyor" şeklinde vermişlerdi.

Hatta bununla da yetinmeyip, Valencia’dan da gelen transfer teklifini Ankaragücü’nde hayata geçirilmek istenen "büyük projenin" içinde yer almak istediği için geri çevirdiği yazılmıştı.

Eeee, şimdi ne oldu? Kim hatırlıyor değil mi? O günlük geçirdiniz gittiniz kendi bezelye beyinlerinizin çapı dahilinde. Bunun örneklerine sık sık rastlıyoruz.

Nasıl bir haz acaba, Galatasaray'ı aşağılamak. Yani vücut kimyaları ne gibi tepkimeler veriyor kimbilir. Ben orgazm yaşadıklarını düşünüyorum, her Galatasaray'ı aşağıladıklarında.

Benzer tepkileri birtakım azılı Galatasaraysavarlar da yapmaya çabalıyor. Pazar akşamı Rıdvan Dilmen, "Jo ve Neill geldikleri takımın yedek oyuncuları. Ancak bu tip oyuncular alabilir" dedi. Oysa iki akşam önce ve sonrasında Gökhan Ünal'ın çok önemli bir transfer olduğunu söyledi.

Gökhan Ünal koca bir sezonu Trabzonspor'da yedek geçirdi. Madem yedeklerden iyi transfer olmuyor, ikisi arasında ne gibi farklılıklar var transferlerde; biri iyi diğeri kötü oluyor.

Çıkıp, adam gibi söyleseniz, "Kardeşim biz sevmiyoruz Galatasaray'ı" diye, 'eyvallah' başım üstünde yeri var. Ama böyle gerzekçe tilkiliklere girmeye çabalamak, iyien iyiye ucuzlaştırıyor sizi.

Siz derseniz ki, "Bizim ucuzlaşmakla bir derdimiz yok" tamam o zaman, sorun değil. Ama biz zaten onu biliyoruz.

1 yorum:

benjcev dedi ki...

rıdvan'ın 11 çıkmadığı maç yoktur. her zaman sahada hazır ve nazır yerini almıştır. tabi arkadaşları futbol sahasında maç yaparken, kendi sakatlığı yüzünden halı sahada maç yapmıştır.

böyle bir profesyoneldir kendisi.