8 Ocak 2010

Doğru söylemişsin de gerek yok


Arda, Antalya kampında gazetecilerle söyleşi yapmış. Son zamanlarda hakkında çıkan ipe sapa gelmeyen, kıçtan çıktığı her halinden belli olan haberlere kendisi de takılmış olacak ki; biraz iç döküp, biraz da taarruzda bulunmuş.

Söylediklerinin tamamına katılmakla birlikte, açıklamaların bazılarının gereksiz olduğu düşüncesindeyim. Bu tür, polemik yaratacak cümlelerden kaçınmalı. Hoş, sessiz kalmak da bir yöntem değil. Çünkü ipin ucu kaçmış vaziyette. Artık, olmayan GSM şirketlerinin telefon numaraları verilerek röportajlar yapıp, daha önce yapılan tiksinç bir yazı olumlanmaya çalışılıyor.

Mide bulandırıcı bir durum bile değil bu. İnsanların sabırlarıyla oynanıyor. Kendisine taraftar diyen vandalın biri çıkıp, bu yazılanlara tepki için bir şey yapmaya kalkışsa, kimse işi toparlayamaz. O yüzden sağduyu olabildiğince korunmalı. Çünkü ligin ikinci yarısında, sinir harbinin skalası yükselecek olabildiğinde. Her maçta hakem konuşulacak, her maçta şike-teşvik konuşmaları alıp başını gidecek.

Arda ne demiş ona bakalım: "Ben Messi dünyanın en iyi oyuncusu diyorum. Onlar hâlâ kıyaslama yapıyor sonra da bize sallıyorlar. Bu durum zaman zaman bizi taraftarlarla karşı karşıya getiriyor.

Ayrıca; bizde kaos yok, başka kulüplerde ne olaylar oluyor ne kaoslar oluyor. Bunların üstüne gidilmiyor. Bizde ise tam tersi oluyor. Biri çıkmış Elano'ya 'seks partisinde sen de var mıydın?' diye soru soruyor.

Neden Galatasaray'ı her fırsatta yıpratmaya çalışıyorlar anlamıyorum. Halbuki ben ve arkadaşlarım her fırsatta sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz."

3 yorum:

MizahiGeveze dedi ki...

Galtasarayı çekemeyen insan çok be hocam ne yapacaksın ...

koala dedi ki...

@ Bora-MAN; herkes çok iyi biliyor ki, bu yıl şampiyon olursa Galatasaray, epey uzun bir dönem daha şampiyon olacak. Aziz Yıldırım, tükürdüğünü bir kez daha yalar mı bilinmez ama bu kez şampiyon olamazsa gider, Beşiktaş'ın borcunun 400 milyon dolarlarda olduğu söyleniyor. Mali açıdan da Galatasaray'ın durumu düzeliyor. İşleri terse çevirmeye çalışıyorlar. Bakalım sezon sonu kim gülecek?

MizahiGeveze dedi ki...

Seve seve demiştim ya bir yorumumda aynen öyle olacak :)