4 Ocak 2010

Fındık kadar beyniniz yok

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım sarı-lacivert formaya kırmızı kalemle imza atmak istemez, Galatasaray kaptanı Arda Turan, Fenerbahçe marşı çalan telefona sinirlenir.

Bu işler böyle böyle tırmanır. Zannedersin soğuk savaş döneminin ABD ile Rusya'sı, birbirlerine zerre kadar tahammülleri yok.

Hepiniz gerizekâlının önde gidenisiniz. Şiddeti, küçük bir bebeği büyütür gibi büyütüyorsunuz kendi ellerinizle.

Israrlı ve iddialı bir biçimde söylüyorum; ev yıkılır, herkes tuğlaların altında kalır. Sonra herkes tabutların başında yalandan gözyaşı döker.

Hiçbir altyapısı olmayan, ellle tutulur iki kelime edemeyen, hayatlarında paradan başka hiçbir değeri olmayan adamlar futbolu yönetirse; ortaöğretimi ite-kaka bitirmiş, kendini hiçbir yönden geliştirememiş, sinir kontrolüne sahip olamadan 10 saniyede gaza gelen adamlar da futbol oynarsa, olanlara-olacaklara hiç mi hiç şaşırmayalım.

Koskoca adamlarsınız ama beyninizin olup olmadığına yönelik ciddi şüpheler taşıyorum. Muhtemelen beyninizin yarı çapı bir fındığı doldurmaz.

Haaa, bir de tabii ki bu şiddet herkesin cebini doldurmaya daha rahat zemin hazırlıyor.

12 yorum:

Saunders82 dedi ki...

Muhtemelen o "Fenerbahçe Marşı" Florya Metin Oktay Tesislerinde sıradan bir şekilde çalmamıştır. Antreman yapan futbolcu bunu duyuyorsa bu arkadaş bunu mp3 ten kasten son ses uzun uzun Iphone'nun mp3 ünden çaldırmıştır sırf kıllığına olay çıkarmak için. Yoksa telefon çalıp açana kadar kimse kimseye ses çıkarmaz. O kasten ve bilerek gıcık etmek için yapılmıştır.

Not: Sanki Fenerlileri tanımıyorsun...

koala dedi ki...

@ Saunders82; özellikle yaptığını varsayalım, yine de akıl-mantık süzgecinden geçirdikten sonra insanların birbirine tahammülleri olması gerektiğini söylüyorum.

Ama, bir şampiyonluk akşamı Bağdat Caddesi'nde sarı-kırmızılı forma giydikleri için dayak atılanları da unutmuyor değilim...

Saunders82 dedi ki...

Tabi futbolcuların gerizekalı olduğu su götürmez bir gerçek...

HayattanSıkıldıgımda dedi ki...

Doğru söze ne denir ki.Süpersin abi.

Saunders82 dedi ki...

90+16 gecesi sonrası eve dönerken bizim taksinin bile içine baktılar elleri sopalı Fener formalı arkadaşlar.. Başka bir taksiyi ve içindeki Galatasaray formalı arkadaşı linç etmeye çalıştıklarınıda gözlerimizle şahit olmuştuk kendimizi eve atana kadar... Bu nifak tohumlarını ekenler sonuçlarını alıyor. Karşılıklı nefreti yerleştirdiler. Bu saatten sonra bu işin beyin çapıyla bir alakası kalmadı. Ayrıca Nefret'in çok okumayla bir ilişkisi zaten olamaz öyle değil mi...

O kadar olayı, eziyeti ve küfürü bir futbolcu olarak yıllardır sende Saraçoğlu'nda yaşasaydın muhtemelen bunları hatırlatacak herhangi birşeyde sende tepki gösterirdin. Ben anlayabiliyorum Arda'yı...

Tabi Arda'yla bir kulübün başkanını aynı kefeye koyarak sen de bir nevi Arda'nın yaptığını yapmış oldun ama neyse :D

koala dedi ki...

Arda ile bir kulübün başkanını tabii ki aynı kefeye koymamak gerekir. Yönetenlerin, yönettiklerinden daha zeki olmalarını beklerim. Ancak burası Türkiye, yönetenler, yönetilenlerden daha beyinsiz

Saunders82 dedi ki...

Bunların haricinde artık Fenerlilerin de Galatasaray antremanlarına yıldızlarımızı izlemek için geliyor oluşu Fenerde izlenecek futbolcu kalmadığının da bir göstergesidir :)

koala dedi ki...

Bak işte olayın en güzel yönü bu :)

Saunders82 dedi ki...

Bu arada şöyle de bir olay varmış Fenerbahçe alt yapısında oynayan gençler arasında yapılan ankette sorulardan biri hangi takımı tutuyorsunuz şeklindeymiş Yusuf Akyel adlı genç Galatasaray yazmış çocuğu alt yapıdan kovmuşlar. Eleman şu anda Galatasaray alt yapısında oynuyor. Medyada yer bulamıyor da Fenerbahçe yapınca...

Yusuf Akyel:

2006 - 2008 tarihleri arası Fenerbahçe SK'nın altyapısında oynadı. 2008 tarihinde Galatasaray SK altyapı antrenöru Ali Yavaş tarafından Galatasaray A2 takımına alındı. Buradan da Milan Baros'un sakatlığı dolayısıyla A Takıma çıktı

benjcev dedi ki...

eğer arda cevap vermişse, olay görmezden gelinecek kadar değildir.

ama şu söylediği yerine, çok daha zekice bir hareket beklerdim kendisinden.

tahriklere kapılıp saçma sapan işler yaparak haksız duruma düşen galatasaray oluyor, bunun yerine zekice yapılmış "kapak" hareketleri savunuyorum.

MizahiGeveze dedi ki...

Zuha 90+16 da ne koyduk hea :D :D

Neyse şaka maka gerçekten bu işi çok abartıyorlar. Sonuçta herkesin işini iyi yaptığı yeşil sahada belli olacak onun dışındaki bu sertliklerle sonuç değişecek mi sanıyorlar ?

Saunders82 dedi ki...

+16 yaşından büyüklere sadece...