16 Ocak 2010

Hele şu sezon bitsin, 4'ünüze bundan alacağım

Hürriyet Spor Servisi ve Hürriyet'in internet portalının, Galatasaray'a karşı olan pervasız saldırıları artık herkesin gırtlağına kadar gelmiş durumda. Birçok blogda bu konuyla ilgili olarak özellikle de bugünkü "Baros" haberi sonrası yazılar okumuşsunuzdur.

Bazen insanların, belirli blog oluşumlarından ötürü rahat yazamadığını hissediyorum ve bu konuda ne kadar şanslı olduğumu fark ediyorum (Kimse alınmasın sakın. Kötü bir niyetle söylemedim bunu).

İşte bu yüzdendir ki, sinirlendiğim bazı anlarda dilimin kemiği olmayıveriyor. Baros haberinden sonra da benzer bir kızgınlığa giriştim. Ama kendimi frenledim hemen. Aradan zaman geçti yine sinirlendim, sonra yine frenledim.

Kendi kendime "Yahu, ne gerek var bu kadar sinirlenmeye" der demez, aklıma bir fikir geldi.

Şu sezon hele bir bitsin. Sezonun bitiminde forma, atkı, bayrak gibi şeyler almak yerine 4 adet fotoğrafta gördüğünüz nesneden alacağım. Kimler olduğunu az-çok tahmin ediyorsunuzdur, isim zikretmeyeceğim.

Haa, nasıl kullanırlar bilemem, bu tamamen kendi tasarruflarında. Bu nesneden alırken özellikle '16 cm' olanından bulmaya çalışacağım. Malum "16" bu arkadaşların içinde derin bir yara.

Çok agresifler çoooook. Bu da bünyede etki bırakıyor. Hayır, sinirlenmeyeceğim diyorum nafile, yine de küfretmeyeceğim ama şunu söyleyebilirim. Haysiyetsizlik bunlarda ciddi anlamda kişilik özelliği haline gelmiş.

Neden ve kimden kaynaklandığını herkes biliyor. Fakat dediğim gibi isim söylemeyeceğim. Hele şu sezon bitsin.

Yok valla şu an hiç sinirli değilim, gayet sakinim....

3 yorum:

MBC dedi ki...

sakinmisin? :)
--
wallahi 16 az gelir bence..

Adsız dedi ki...

Yok yok bence 90 cm lik + 16 cm ekstralı alıp yolla o zaman anlarlarlar :)

Unknown dedi ki...

Nonda Nonda.