4 Ocak 2010

Her şey kümede kalmak için


6 puanla Bundesliga'nın dibine demir atmış olan Hertha Berlin; Roman Hubnik, Theofanis Gekas ve Levan Kobiashvili ile sözleşme imzalayarak, kolay pes etmemeyeceği mesajını devre arasında verdi.

İşleri kolay değil çünkü en yakın rakibi Nürnberg'le aralarında 6, Bochum ve Stutgart'la ise 10 puan fark bulunuyor. Düşme potasında Köln, Borussia M'gladbach , SC Freiburg, Hannover 96'nın da bulunduğunu varsayarsak 7 takımla mücadele edecek düşmemek için.

Şu bir gerçek ki, işleri çok zor, hatta mucizelere bağlı. Fakat bu 3 transferle pes etmeyeceklerini de ilan etmişler.

Kişisel olarak, Hertha Berlin'i severim. Galatasaraylı olarak mütemadiyen tokatladığımız için ayrıca severim.

Bundesliga'nın bitiminde küme düşeceklerini tahmin ediyorum Freiburg ve Bochum'la birlikte. Yine de, ayrı bir gözle izlemek farz oldu.

Son not olsun, Friedhelm Funkel'in el attığı takımlar genele kendisini Bundesligi II'de bulur. Balık baştan kokar...

3 yorum:

MizahiGeveze dedi ki...

Geöen yıla kadar UEFA da mücadele eden bi takımın düştüğü hallere bak. Gojko KAcar ı kapatsak bari küm düşünce hemen :D

akakiyeviç dedi ki...

Boşa transfer etmişler,nasıl olsa düşecekler.Aldıkları oyuncular da Bundesliga'da bu takımdan başkasında oynayamazlardı.Artık ihtiyarladılar.Oyuncuların ve Hertha'nın Bundesligadaki son yılı.(bence)

Hertha Berlinden cacık olur mu?
-Olmaz!

Saunders82 dedi ki...

O değil de Ribery konusunda gelişmeler varmış. Marsilya ve Ribery arasındaki sözleşmeler sahte evrak düzenleme olarak ortaya çıkmış. Nedir bunun doğruluk payı? Yabancı basından haber de bulamıyorum bu konuyla ilgili sürekli Türk basınından haberler çıkıyor Google'da... Şu 25 milyon €'yu alsak Marsilya'dan ne güzel olur. Ribery de müzmin sakatlığından kurtulabilir belki böylece ortaya çıkacak 30 milyon taraftarın pozitif enerji dalgasıyla :D