9 Ocak 2010

Koala olmak varmış


Bir canlı ancak bu kadar sevimli olabilir. Koala olarak dünyaya gelmek gerekirmiş. 20 saat uyuyup, kalan 4 saatte koka yaprağı yerdim.

Mis gibi kafam güzel, vur uykunun dibine. Al yavrunu kucağına, şahane aile saadeti. Arada millet gelir, sever, okşar. Var mı daha güzel bir hayat.

5 yorum:

Selocan dedi ki...

Ben bir yerde okumuştum acaip duygulu hayvanlarmış. Karşısında gülersen alınıyormuş dalga geçtiğini düşünüp küsüyormuş falan :) İlgilenmediğin zamanda hayata küsüyormuş ölüme kadar gidiyormuş :) Ama çok tatlı hayvan evde bir ağacın olsa al besle zaten hareket etmiyor.

Selocan dedi ki...

Bir de günde 2 kilo okaliptus yaprağı yiyorlarmış ve bu insanlar için öldürücü bir miktarmış. Biz yesek anında ölürmüşüz o kadar okaliptüs yaprağını :)

koala dedi ki...

@ Selocan24; yok zaten insan olmak isteyen kim. Direkt olarak Koala olmak istiyorum.

aradadusunur dedi ki...

çok uyumalarının sebebi de okaliptüs yaprağının içinde bulunan uyuşturucu bir madde. Yaşam kaynakları o yaprak olunca doğal olarak hep uyuyorlar:D

outlaw dedi ki...

koala olmak ister miydim bilemiyorum da, ufak bir hata yapmışsın koala: vatandaşlar koka yaprağı değil, okaliptus yaprağı yiyor. zaten günde dört saat koka yaprağı yesen istesen de günde yirmi saat uyuyamazdın zaten...