2 Şubat 2010

Kayserispor başka çareler üretsin


Bursaspor, senelerce uğraşıp Beşiktaş'tan kendisine rakip yaratmaya çabaladı ve en nihayetinde amacına ulaştı birkaç sene önce.

Şimdi benzer bir yöntemi Kayserispor yönetimi Galatasaray'a uygulamaya çalışıyor. Yaptıkları her açıklama, her söyledikleri Galatasaray'a laf dokundurma, aşağılamaya çalışma v.s. v.s. hepsi "Galatasaray bizim rakibimiz" demek için.

Tolunay Kafkas'ı çok severim, bu süreçte topa hiç girmedi, mantıklı ve akıllı bir adamın yapacağı gibi. Ama şu Süleyman Hurma ve yönetim kurulu daimi olarak açıklama yapıp duruyor.

Dünya üstündeki her futbolcu gibi Ali Turan da köle değil, istediği takımda oynama hakkına sahiptir. Gerekirse yarı devre futbol oynamamayı göze alarak, Galatasaray'da oynama isteğini açıkça göstermiştir. Ama Kayserispor yönetimi, "bık bık bık" konuşuyor.

Sözü özetleyeyim. Ali Turan gelecek, siz de kuruş alamayacaksınız. Gidip tüccarlık yapın, ot satın, bok satın ama insan satmaya çalışmayın, terbiyesiz herifler. Bağırta bağırta Ali Turan Galatasaray'ın futbolcusu olacaktır.

Adam ister Fenerbahçe'ye gider, ister Beşiktaş'a ister Galatasaray'a. Köleniz mi kardeşim bu adam.

Bu arada rakip olmak için saçma sapan kavgalar yerine, şampiyon olmaya çalışın. Bırakın bu Bursaspor taktiklerini.

3 yorum:

Burak Eren dedi ki...

İmzamı atıyorum bu yazıya.

koala dedi ki...

sağol Burak

Burak Eren dedi ki...

Ben girmek istemiyordum Kayserispor mevzusuna ama sanırım benim de birşeyler yazmam gerekecek. Bursaspor - Beşiktaş düşmanlığından yola çıkıp Kayserispor örneğine gitmen harika bir tespit olmuş. Ama soru şu neden Galatasaray'da Fenerbahçe falan değil. Çok daha derin bir konu bu.

Geçtiğimiz günlerde Kulüpler Birliği toplantısından sonra Aziz Yıldırım, Kayseri başkanı ve IBB başkanı yemek yiyorlar ve derin konsey misali bazı kararlar alınıyor. Araştırmak lazım.