15 Şubat 2010

TIR dorsesi altında kalması gereken yaratıklar


Telekom, Beşiktaş maçında linç olayı yaşandı. Spor sayfalarına bakınmayı sevmem o yüzden nasıl görüldü bu haber hiçbir fikrim yok. Baktığım iki gazetede geçiştirilmiş biçimde verilmişti.

Şimdi, suratları daire içine alınmış bu yaratıklar konusunda Ankara Emniyeti'nin bir şey yapmaya niyeti var mıdır merak içindeyim. Kim oldukları belli, ne yaptıkları belli... O zaman niye bir işlem yapılmıyor?

Devletin gücü-kuvveti (!) taş atan, baklava çalan çocuğa mı yetiyor? Sokaktaki vatandaşın, kendi adaletini kendisinin işletmesi işte tam da bu yüzden kaynaklanıyor. Çünkü biliyor ki, yapanın yanında kâr kalacak. Yapan yaptığıyla sağda solda havasını basacak. Olansa linç olan adama olacak.

Tiplere bak zaten ne bok oldukları belli oluyor. Yarının Polat'ları, Memati'leri işte bunlar. Allah belanızı versin sizin. Bir TIR dorsesi altında hayvan leşi gibi gebermeniz dileğiyle.



7 yorum:

Selocan dedi ki...

Telekom'un taraftarı mı varmış?! Tabi bunlar taraftar değil de...

koala dedi ki...

Muhtemelen, Ankaragücü-Bursa kırmasıdır bunlar

akakiyeviç dedi ki...

Ankara temsilciniz olarak sizi aydınlatmaya geldim(hoş aydınlatılacak bir şey yok da).

Bu gördüğünüz insan görünümlü yaratıklar,Ankaragüçlülerdir.Bursayla alakası yok olayın.O başlarındaki adam "Genç Güçlüler" denen küçük bir taraftar grubunun(Allahtan "gecekondu" denen içinde insan hariç her şey bulunan psikopatlar gelmemiş yoksa ölüm bile olabilirdi) reisi!dir.

Bu gördüğünüz mahlukatları TTspor başkanı Telekom'u desteklesin diye para vermiştir,vermektedir.Ne de olsa etraflarında kandıracakları,her istediklerini yaptıracakları mematileri ve polatları çok.

Bu yaratıklar yüzünden Ankara'da kimse bir spor müsabakasına(Voleybolda ilk saha kapatma cezası alan klüp Ankaragücüdür) gidemez olmuştur.Her yerdeler ve her yerde olay çıkarıyorlar.Ve de ilginçtir Ankaralı gençler bunlara acaip derecede itibar gösteriyorlar.Gökçek'in desteğini aldıktan sonra da sırtları yere gelmez oldu.Ve gittikçe de sayıları artıyor bu organizmaların.
(4 yıl öncesine kadar 6 bin kişiye oynarken şimdi 20 bin kişilik stad yetmemektedir.)-Ankarada Gençlerbirliği gibi bir klüp dururken bunların bu kadar desteklenmesi de ilginç-

Bunu abartma olarak söylemiyorum.Ankaragücü şu anda Türkiye'nin en pislik taraftarına sahiptir.Giderek de sayıları artmaktadır.Artık birilerinin buna dur demesi lazım.

Unutmadan Ees-es lilere olanlara bir hatırlatma yapayım.
12.Haftada Eses-Ag maçında 2 Agli yaralanmıştı.Bunlar intikam intikam diye inliyorlar.En son "çubuk barajını dolduracaz eses kanıyla" diye beste de yaptılar.Ellerde pala,kama sokalarda bu besteyi söyleyerek geziyorlar.Bildiğiniz gibi Agücü maçlarını Yenikentte oynayacak.Orası bildiğiniz bozkır.Ne kaçacak bir bina ne de üstüne çıkılacak bir ağaç var.O yüzden lütfen bu maça Eses taraftarı almasın.Alırsa da Eses taraftarı gelmesin,varsın korktular desinler.Aksi takdirde büyük yaralanmalar hatta ölümler olabilir...

koala dedi ki...

@ arif, bilgiler için çok teşekkür ederim. bu sayede aydınlanmış olduk. epey geniş ve yeterli.. çok sağol

akakiyeviç dedi ki...

@koala
Önemli değil.Her zaman derim Ankara temsilciniz benim diye :D
Abi bu A.gücü-Es-Es maçıyla ilgili bir post açsan çok iyi olur.
Çünkü olay gerçekten çok ciddi.Çok vahim sonuçlar doğuracak kesinlikle.Güvenlik Eseslileri istedikleri kadar korusa da bunlar bir şekilde onlara ulaşacaklardır.
Kesinlikle Es-es seyircisi alınmamalı bu maça.
Geçen feysbukta açılmış bir grup gördüm "30.Hafta" diye grup kurmuşlar.Ve 2 hafta içinde bu grubun 3 bin üyesi oldu.Bu olayın ne kadar vahim olduğunu gösteriyor.
Senin blogu takip eden çok kişi var.O yüzden sen bir post açarsan ileride en azından bazıları vazgeçer.

koala dedi ki...

@ arif; ben bir bakınayım o işe, olmazsa onu gazeyete haber de yaparız

Unknown dedi ki...

http://bolbasket.blogspot.com/2009/12/basketbol-nereye-gidiyor.html

telekom'un yaptığı numaraları ben de yeni öğrenmiştim mesela. verdiğim linkten de olayları görebiliriz. ayrıca arif'in es es maçı ile ilgili dediği olaylar dikkate değer. gel de tırsma anasını satayım:)