3 Mart 2010

Art niyetliyim var mı?


Galatasaray şampiyonluğa oynuyor, dandirik bir milli maçta 5 Galatasaraylı futbolcu var. Sabri zaten sakatlıktan yeni çıkmış, Caner'in kolu alçıda, Arda'nın imanı gevredi maç oynamaktan. Neyin hazırlığı bu anlamıyorum. Tanımıyor musun bu adamların hiçbirini?

Bildiğin Sabri, Arda, Servet, Aurelio, Emre filan var. Ozan İpek'i filan oynat, bak-gör nasıl milli takımda diye.

Milli Takımı uzun süreden bu yana desteklemiyorum. Daha önce Terim'di neden, şu an takımın kaptanı. Umuyorum kimse sakatlanmaz ve mümkünse bu adamlar 45 dakikadan fazla oynamasın.

Hayır, neyi merak ediyorum? Gökhan Gönül kadrodan çıkartıldı ama hafta sonu banko oynayacak biliyorum.

Birazdan fotoğraf koyarım, bakmayın fotoğrafsız olduğuna.

Bu arada; arayan, soran, merak eden herkese teşekkürler. Biraz dinlendim diyelim yeterli olur..

Oğuz Çetin'den de hiç hazzetmem, söylemem lazım.

13 yorum:

Arkhe dedi ki...

Arda kaç dakika önce oyundan çıktı, Emre dakika 75 oldu hala oyunda!! Oğuz Çetin onu kovan Fenerbahçe'den intikam mı alıyor yoksa?!!

diyebilirim ben de.. :)

koala dedi ki...

@ Arkhe; tabii ki söyleyebilirsin :) Sorun Fenerbahçe ya da Galatasaray değil. Arda'yı, Emre'yi, Volkan'ı filan niye izliyorsun ki? Oynamayan, genç oyuncular oynasın

Aslı Aker dedi ki...

Şu maçı izleyemedim ama sana hoş geldin demek farz oldu yeniden. :)

akakiyeviç dedi ki...

Milli takımda devamlı oyuncu değiştirmek işe yaramıyor.Böyle olduğu daha iyi.Zaten takım kaç aydır toplanamıyordu bu maçtan sonra bi daha bilmem kaç ay yine toplanamaycaklar.En iyisi buydu,genç oyuncular da denendi.

Evet art niyetlisin.
"Bildiğin Sabri, Arda, Servet, Aurelio, Emre filan var. Ozan İpek'i filan oynat, bak-gör nasıl milli takımda diye."
Niye ?Siz oynuyosunuz da Bursa şampiyonlığa oynamıyor mu?Sizin oyuncular sakatlanabilir tehlikesiyle oynamasın.Onlar sakatlanırsa sakatlansın öyle mi?

koala dedi ki...

@ arif; bu tip bir konuya bir daha yanıt vermeyeceğim, bu son olacak. bloğu takip ediyorsan en az 5 kere "Anadolu'dan şampiyon çıkmasını istiyorum, hatta Galatasaray'la çekişsinler onları desteklerim" demiştim. Ama sen ısrarlı bir biçimde, beni tribündeki geri zekalılarla karıştırıp yorumlar yazıyorsun.

Evet Ozan İpek oynamalı, çünkü bunun şampiyonluk yarışıyla ilgisi yok. Ozan İpek'in milli takım formasını giyip giyemeyeceğiyle alakası var. Evet Volkan Şen oynamalı, ama şampiyonluk yarışı için değil, milli takımdaki geleceği açısından.

Derdim şampiyonluk olsa, Emre'nin (insana benzeyen ama insan olmayan Emre) adını yazmazdım. Fenerbahçe de bu yarışta var.

Böyle bir Anadolu-İstanbul saçmalığına bir daha girmek istemiyorum. Sanki ben Etiler'de oturup, akşam bilmem ne barda bardağı 50 TL'ye viski içiyormuşum havası da hoş değil.

O yüzden bu siz-biz geyiğini bir kenara bırakırsan çok iyi olur. Ben 35 yıllık ömrüm boyunca, bir başkasına 'siz' muamelesi yapmadım, hatta o 'siz' muamelesi yapılan insanların yanında oldum. Bunu hâlâ algılamıyorsun ve algılamak istemiyorsan, sorun sendedir.

Haydi eyvallah...

akakiyeviç dedi ki...

"Sanki ben Etiler'de oturup, akşam bilmem ne barda bardağı 50 TL'ye viski içiyormuşum havası da hoş değil. "
İyi de bu nereden çıktı?

Abi daha ne diye siz-biz demeyim ki?Her alanda arka plana itiliyoruz vs.Yapmamam için bir sebep göster?

Türkiyede böyle bir ayrım yok mu da?Bu geyiği ben kendim mi uyduruyorum?

Sana da Eyvallah...

koala dedi ki...

Yahu, ben miyim bunun sorumlusu. Bu ayrımı yapan ben miyim? Arka plana itilmenizi ben mi sağladım? ben sorumlusuymuşum gibi yorum yapmanın mantığı nedir?

Şu viski hadisesine de yanıt vereyim, bundan önce yaptığın bir yoruma ithafendi. Toptan yani

akakiyeviç dedi ki...

@koala
Ben de sana bunun sorumlusu sensin,herşey senin başının altından çıkıyor dedim mi?

koala dedi ki...

"Evet art niyetlisin.
"Bildiğin Sabri, Arda, Servet, Aurelio, Emre filan var. Ozan İpek'i filan oynat, bak-gör nasıl milli takımda diye."
Niye ?Siz oynuyosunuz da Bursa şampiyonlığa oynamıyor mu?Sizin oyuncular sakatlanabilir tehlikesiyle oynamasın.Onlar sakatlanırsa sakatlansın öyle mi?"

bu senin yorumun öyle değil mi? ne anlam çıkıyor bundan?

akakiyeviç dedi ki...

@koala
Senin yazdıklatına cevaben yazmıştım bunu.Senin yazdıklarından onu çıkarttığım için onu yazdım.

Arkhe dedi ki...

Koala ben de Arif ile aynı şekilde anladığım için öyle takıldım. İlk paragraf ve Gökhan Gönül örneği öyle bir hava veriyor.

koala dedi ki...

@ Arkhe; Gökhan Gönül örneği konusunda haklısın. Ancak ciddi anlamda bilinen adamlar yerine daha önce forma giymemiş adamların milli takımda oynaması gerektiğini düşündüğüm bir maçtı. Bu yüzden Ozan İpek örneğini vermiştim.

Arkhe dedi ki...

Bu fikrine katılıyorum, ilk okuduğumda ben de yanlış anlamışım.