15 Mart 2010

Bunları alıp kıçınıza sokun


İnsan, insan olmadığını bilmediği zamanlarda bu tip hayvansal davranışlarda bulunabiliyor. Buna taraftarlık kılıfını giydirmeye çalışmaksa hayvanlığın yanında ahmaklığı da beraberinde getiriyor.

Dünkü Galatasaray-Ankaragücü maçına gelen konuk takım taraftarlarının yani Başkent hayvanlarına ait otobüsten çıkmış bu alet-edavat (!)

Küfür edesim var sonra "Yahu ne gerek var" diyorum, kendi kendime.

Şimdi bu gerizekâlılara ne söylesem anlamazlar. Çünkü beyin taşımıyorlar, içgüdüleriyle hareket eden bir güruh.

Tek söyleyebileceğim bunları alın, götünüze sokun. Hep birlikte el ele verin, saplardan başlayarak -ki uçlardan olsa götünüz yarılır- hafif hafif, sonra tempoyu biraz daha artırarak sert biçimde kıçınıza sokun.

Herifteki sevgiye bak sen, döner bıçağının üstüne "Ankaragücü" yazdırmış. Bildiğin yazdırmış lan. Herif,0 uğraşmış, didinmiş kırtasiyeden çıkartma harf alıp o yazıyı yazmış döner bıçağı üstüne.

Bir diğeri havan tokmağı getirmiş. Muhtemelen tokmağı arkadaşlar arasındaki pijama partilerinde götünden böbreğine kadar sokuyordur, zevk almak için.

Bu kadar küfrettim, ben de gerizekâlıyım. Beynime sokayım, bu herifleri adam yerine koyup laf ettiğim için.

Ülkenin başkentinin takımının taraftarı bunlar. Sonra "Diyarbakırlı neden saha içine giriyor?" diye uzun uzadıya analizler yapıyoruz. Başkent lan, başkent. En medeni olması gereken yerin insanının otobüsünden çıkan şeyler bunlar.

Hepiniz bir otobüs gezisinde geberirsiniz umarım. Kardeş kardeş gebermeniz dileğiyle, yavşak güruhu.

4 yorum:

tenten dedi ki...

okul dolayısıyla 6 yıl ankaradaydım... bu adamlar kadar pislik bir topluluk gormus degilim. tezahuratları bile zaten hepsinin ayri ayri psikopat olduklarını kanıtlar nitelikledir... hangi maça gitsem 20 dakika once cikmak zorunda kalirdim bu bıçaklardan birine hedef olmamak icin...

Adsız dedi ki...

'Hepiniz bir otobüs gezisinde geberirsiniz umarım. Kardeş kardeş gebermeniz dileğiyle, yavşak güruhu.'

inşallah

Saunders82 dedi ki...

Böyle lig olmaz onu baştan söyleyeyim. Döner bıçakları ne ilk defa bulunuyor ne de son olacak.

Bursa 3-0 hükmen galip ilan edilmiş. Bu olacak iş değil. Bu maç yarım kaldıysa, paşa paşa tarafsız sahada oynatırsın maçı. Hükmen galip ilan etmek nerden çıktı? Ayak oyunları Federasyon tarafından harika bir şekilde yönetiliyor. Adamların maç eksiğini oynamadan, yorulmadan, 3 puan, +3 averaj ve liderlik verildi. Güzel iş gerçekten. Değil mi lige heyecan gelsin, Anadolu'dan şampiyon çıksın, hazır Fenerbahçe kötüyken bunlar konuşulmasın, Diyarbakır düşürülsün, Galatasaray aşağı çekilsin. Diyarbakır'da atılan 1 taşla 10 kuş vuruyor TFF. Tebrik etmek gerekir. Yönetim diye buna denir(!)

Biz malız ya görmüyoruz bunları zaten. Bursaspor bu sezon şampiyon olursa bir daha bu ligi ne izlerim ne takip ederim. Sadece Avrupa kupası maçlarını izleyeceğim. İşin iyice bokunu çıkardılar. Bir yılda bu kadar da beleşe 3 puan dağıtılmaz ki. Bursa'nın bir 3 puanı da Ankaraspor maçından olucak. Yani puan farkı şu an için 2 gözüküyor ama 5'e çıkmış durumda. Üstelik Galatasaray bu Ankara maçlarından birini oynayarak kazandı. Yani şu anda lig 1.'si ile lig 2.'si arasında 2 maçlık fark var düşünebiliyor musunuz?

Yıllardır bu ligi takip ediyorum bu kadar müdahale edildiğini görmedim. Zamanlamaya bakın ki lider girdiğimiz Trabzon ve Fenerbahçe maçları öncesinde 2 puan pardon 5 puan geri çekildik. Oldu olucak versinler direkt kupayı kime istiyorlarsa.

Bana kalırsa Bursaspor'u şampiyon yapıp Ertuğrul Sağlam'dan yeni bir efsane yaratmak istiyorlar. Bir Fetocu teknik adam eksikliği var tabi onun acilen giderilmesi lazım. Böyle ligin de böyle ülkenin de A.Q.

koala dedi ki...

Saunders'ım benim, Diyarbakır'daki maç hiç başlatılmamalıydı zaten, tıpkı Kadıköy'deki Fenerbahçe maçında olduğu gibi. Abitoğlu'na herkes övgüler yağdırıyor ancak ne yazık ki, o süreci götüremedi. Böyle olacağı belliydi. Bu lig sadece bugün değil 20 yıldır şaibeli zaten, o yüzden şimdiden izlememeye başlayabilirsin bence. Bu pisliğin içinde Fenerbahçe de, Galatasaray da, Beşiktaş da, Bursaspor da v.s. v.s. herkes var.

Bak sinyal nereden geldi biliyor musun? Dün Erdoğan bir ev ziyaretine gidiyor ve orada diyor ki, "Bu yıl hepimiz Bursasporlu olalım, Bursaspor'u destekleyelim".

Hiç sezon sonunu bekleme bence. Çünkü Bursaspor şampiyon olursa, A'dan Z'ye herkes Bursaspor yazar, konuşur. O arada vergiler, zamlar da geçirilir bize. Bursaspor şampiyon olacak...