24 Mart 2010

Evladım sizi kim işe alıyor?

Anadolu Ajansı'nı ben yazmaktan bıktım, bunlar sığırlık yapmaktan bıkmadı. Yeni bir vaka bu kez cahilliğin ötesinde bir durum var. Aynen alıntılıyorum:

"Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih’in teknik direktörü Franz Beckenbauer, Wayne Rooney’nin, İngiltere’ye Dünya Kupası’nı kazandırabileceğini söyledi."

Evet, 15 yıl önce teknik direktörüydü. Sanırım haberi 'yapamayan' arkadaş biraz gerilerde kalmış.

Bülent Arınç'a tavsiyem, Anadolu Ajansı ve TRT'ye editör alırken; partizanlığı, cemaatçiliği dışında biraz da bilgisi olmasını kriterler arasına soksun. Çünkü hemen her gün, bu gibi aptallıkları yapıyorlar.

Tabii copy-paste habercileri de bunu aynen yapıştıracakları için, haber portallarının birçoğunda da Beckenbauer, teknik direktör olarak geçecek.

Offff, offfffff.

5 yorum:

akakiyeviç dedi ki...

TRT ye kimler alınmış diye bir inceleyim dedim geçen.Listeyi buldum bir tane bile tarafsız ya da farklı görüşten olan gazeteci göremedim.Alayı Stv,Zaman,Kanal 7,CHA,Kanal 24 vs. gibi cemaat kanallarından alınmış.TRT yi de kaybettik Allah sonumuzu hayretsin...

koala dedi ki...

Evet, tamamı oradan alındı. Kadrolarını kuruyorlar, hem de hiçbir şeye aldırış etmeden. Devam etsinler bu yolda Sonları bugün olmasa bile yarın hayırlı olmayacak. Ama tabii o zamana kadar ülke kalır mı bilemem.

akakiyeviç dedi ki...

Artık birilerinin "yeter lan" demesi lazım.Bu lafı söyleyecek biri çıkmadıkça millet de susmaya devam edecek.

Aslı Aker dedi ki...

Höh kendimi tutamayıp sokakta kahkaha attım şu habere! Şaka gibi olmuş sahiden!

koala dedi ki...

Komik olmasına komik tabii de, bu salaklar bunu gerçek sanıyor bu biraz trajikomik