10 Mart 2010

Helal olsun Beşiktaş'a ve Demirören'e


"Yiğidi öldür hakkını yeme" demişler. Bazı durumlarda Beşiktaşlı olmak gibi bir his beliriyor içimden. Aslında tam da benlik kulüp ama yaş 35'e geldi, bundan sonra imkânsız.

İşti bugün de o durumlardan biri oldu. 6.0 büyüklüğünde yıkılan Elazığ için daha kimse kılını bile kıpırdatmadan Beşiktaş Kulübü, okul yaptırma kararı almış.

Rahmi Koç, kalçasını kırdı diye, yarım saat içinde geçmiş olsun mesajı gönderen kulüplere örnek olur diye düşünüyorum. Bu kulüplerin, toplumda yeri çok önemli çünkü.

Ve Beşiktaş bu önemi, bazı durumlarda gözümüzün içine kadar sokuyor. Helal olsun demekten başka yapabileceğim bir şey yok. Yıldırım Demirören'i çok sevmem ama insanların da zamanla hatalarından arındığını düşünürüm. O yüzden çok takdir ettim.

Helal olsun size..

5 yorum:

mischa dedi ki...

"Bazı durumlarda Beşiktaşlı olmak gibi bir his beliriyor içimden. Aslında tam da benlik kulüp ama yaş 35'e geldi, bundan sonra imkânsız."

Abi takdir etmeni anlıyorum ama bu cümlende şaka yaptın gibi düşünüyorum.

koala dedi ki...

@ mischa; eh biraz mübalağa sanatından faydalanmak lazım :)

akakiyeviç dedi ki...

Valla abi beşiktaş klübü bu konulara her zaman duyarlı.Beşiktaşlılık duruşu dedikleri şey bu olsa gerek.

Ayrıca sende az da olsa beşiktaşlılık var aileden geliyor o da herhalde.Arada kızıyorsun falan ama tam beşiktaşlı olacak admmışsın.

Saunders82 dedi ki...

Elazığ demek istedin herhalde, Erzincan depremini de hatırlıyorum çocuktum o zamanlar Almanya'da...

ozdmroz dedi ki...

Ne yalan söyleyim, ben de bazen hissetmiyor değilim, sanırım bu bjk'lı olmak değilde ileri seviyede sempati ve saygı duymak bence.