12 Nisan 2010

Özlüyorum


İnsan Hayrettin'i bile özler mi? Ben özledim. Muhammet'i arıyorum, Rambo Yusuf'un 'Osmanlı tokadını' özlüyorum, formasını yere fırlatan Kosecki'yi bir günde gönderen Polat'ın tavrını istiyorum, İsmail'in bıyıklarını, Erdal'ın ince bileklerini...

Üç günde 'Büyük kaptan' ilan edilip, 5 gün sonra yuhalayan, her yeni transferi havaalanında yüzlerce kişiyle karşılayıp, sonra ana-avrat söven vandal taraftar ruhundan da tiksiniyorum.

7 yorum:

mischa dedi ki...

Bunlar tribünden gitmeden, bu tribünden hayır gelmez. Dün akşam en kötü gecelereimden biriydi. Sevginin de tepkinin de dozajını ayarlayamıyoruz. Çünkü zeka küpü insanlar tarafından yönetilen bir tribünün içerisindeyiz...

akakiyeviç dedi ki...

Hoşgeldin...

Saunders82 dedi ki...

Dün akşamdan beri tadım çok kaçtı. İçimden bir ses şampiyon olacağımızı söylüyor ama işin en kötüsü bunu dün geceye bağlayacaklar. Umarım 2. olur ve şampiyonlar ligine gider takım.

Aslantepe'de taraftar profilinin değişeceğine eminim. Sen bir önceki maç 1000 kişinin 10-15 kere oley çekme seslerini susturama, Volkan kıçıyla topu istop ettirdiğini görmene rağmen tepki verme, maç boyu dün akşamki ilk 5 dk gibi sessizce maç izle sonra Ali Sami Yen'in bir parçası olan Numaralı tribünün tezahüratını tüm stadı organize ederek ıslıkla! Hem de "Re Re Re, Ra Ra Ra" gibi klasik bir tezahüratı ıslıklıyorsun. Kimsiniz siz ya? Ben ciddi anlamda bu işin altında başka işler aramaya başlayacağım artık. Hayatımda görmediğim sahneler yaşanıyor Ali Sami Yen'de. Dün normalde maç 4-0 olmuşken "Sarı,Kırmızı,Şampiyon, Cim Bom" tezahüratı yapılması gerekirdi durmadan ve inanarak. Takımın dip yapmış ve bu maçla birlikte toparlanacağı bu kadar açıkken, sen takımın 2. forvetini her ayağına gelme ihtimalinde ıslıklıyorsun devre arasından itibaren.

Dediğim gibi bunlar organize işler gibime geliyor. Bu "ultrAslan" denen zibidi oluşum söylendiğine göre Alparslan Dikmen'in ölümü bile başı kesilmiş tavuğa dönmüş. Ben kendisini tanımam, bilmem. Tek bildiğim kurulduğundan bu yana bu oluşumdan hiç hazetmem. Fenerbahçe maçında tüm karaborsa biletler bunların elinden çıkmış. Demek ki ceplerindeki paraları saymaktan ve içmekten tezahürat yapmayı unuttular. Ben böyle bir oluşumun ki bunların liderleri vs. vardır kolayca rakip takım, muhalefet isimler tarafından da satın alınabileceği inancı taşıyorum.

Dün akşam yaşanan rezalet Galatasaray'a gönülden bağlı insanların yapacağı iş değil. Numaralı'nın haykırışını susturmak istemelerinden çok açık belli oluyor zaten.

tenten dedi ki...

carsi olmaya calisiyorlar. tekel olmaya calisiyorlar ama bu adamlar gercek Galatasaray taraftari degil... nasil tepki verilmesi gerektigini bile bilmiyorlar. futbolculari protesto edelim derken re re re ra ra ra tezahuratini kesiyorlar... hepsi 15-20 yas arasi bu grup 14 yil sampiyonluk gorememekten bahsediyorlar...

tenten dedi ki...

bunlari tribunlerden nasıl uzaklastirabiliriz? fikri olan var mi? baska bir blogta YURUYEDUR'u ariyorum demisti blog sahibi. Acaba yeniden ortaya cikarlar mi?

koala dedi ki...

@ tenten; gayet açık ve net biçimde söyleyeyim. Bunlar tribünden uzaklaşmaz çünkü rantiyer. Besleyenler de yöneticiler. Yöneticiler ne zaman beslemeyi bırakır (ama herkes) o zaman biterler. Bu kadar basit. Senin, benim yapabileceğimiz bir durum değil. Çünkü herifler bildiğin hayvan.

ergin dedi ki...

dogru soyluyorsun ama en azindan takima, futbolculardan birine ulasip sonuna kadar bu takımın arkasindayiz demeyi de cok isterdim aksam yasananlardan sonra... bizde herkesi elestiriyoruz ama bu elestiri degil bu ahlaksızlık ve saygısızlık... isin kotusu saygısızlıgı sadece futbolcuya degil "ugruna ölürüm" dedigin renklere karsı yapiyorsun...