27 Mayıs 2010

Çok önemli duyuru -yardımcı olursanız sevinirim-

Bir duyurumuz var. Galatasaray tribünlerinden bir arkadaşımızın kardeşine Lösemi teshisi konulmuş. sundaysurprise bloğunun sahibiymiş aynı zamanda.

Bu minik kardeşimizin tedavisine acilen başlanması gerekiyormuş. Sevk yapılacak yerler Çapa ve Cerrahpaşa hastanelerinden biri.

Arkadaşlarımız, kendi imkânlarıyla bu konuda başarılı olamamış.

Bloğu okuyan arkadaşlardan ricam. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ya da her kim yardımcı olabilecekse bir biçimde benimle irtibata geçsin.

Yardımcı olabilecek insanlar varsa, aşağıda vereceğim irtibat telefon ve elektronik postalarından ulaşsın lütfen.

YUNUS DİNÇ (Kardeşi ŞÜKRÜ DİNÇ)
yunus_dinc@colpal.com
only_you89@hotmail.com
Telefon: 0 538 891 49 49

1 yorum:

bitse de gitsek dedi ki...

öncelikle merhaba..

bireysel olarak blog sayfalarına yazıları göndererek yardımcı olmak isteyen berkay arkadaşıma öncelikle sonsuz teşekkürler.

sonra da bu kötü durumuma yardım elini uzatmak isteyen tüm blog sahibi arkadaşlara ve de gün boyunca mail ve tlfla ulaşan, dualarını esirgemeyen tüm insanlara sonsuz teşekkürleri bir borç biliyorum.

daha geçen sene Anıl kardeşimiz için çabalırken bu sene kendi öz kardeşim için bu lanet hastalıkla mücadele edeceğim hiç aklıma gelmezdi.

dün itibariyle yeditepe ve kartal eğitim araştırma hastanelerinin ortak teşhisiyle başlangıç aşaması lösemi teşhisi konulmuştu.

ve bugün bir arkadaşımın aracılığıyla cerrahpaşa hastanesine gittik. maalesef dün bize söylenen başlangıç aşaması lafının çok çok çok iyimser bir tabri olduğu yapılan ekstra tahliller ile ortaya çıkmış oldu.

akut lösemi son koyulan teşhis ve durum maalesef ki son derece ciddi. tedavi altına alınmadığı her geçen gün vücutta hızla yayılacağı söylendi. vücudunda da morarmalar başladı kardeşimin.

ve daha da vahimi istanbul'da tedavi altına aldırabileceğimiz bir hastane yok. evet ne yazık ki hastanelerde boş yatak olmadığı için hiç bir hastane kabul etmiyor.

ve bizim için artık çapa-cerrahpaşa fln önemli değil. boş yatak bulabileceğimiz bir hastane arıyoruz.

- istanbul ünv. tıp fakültesi
- marmara ünv. tıp fakültesi
- GATA haydarpaşa
- okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesi
- istanbul eğitim ve araştırma hastanesi
- haseki eğitim ve araştırma hastanesi
- kartal lütfi kırdar eğitim ve araştırma hastanesi

bu hastanelerin ONKOLOJİ Tedavi Merkezlerinden birisine yatış sağlayabilmemiz adına bize yardımcı olabilecek insanlara ihtiyacımız bulunmaktadır.

Allah rızası için yardımcı olun bizlere...