19 Haziran 2010

Before & after



Bir şeyi çok istemeyeceksin, onu anladım....

8 yorum:

Ozan dedi ki...

allahın belasını hakem elleri arkada kolunu kıçına mı soksun adam adamın asabını bozuyorlar akşam akşam

SirEvo dedi ki...

Yazık oldu ya, üzüldüm vallaha kırmızı karta ama haklıydı kart. İlk başta çarpma sandım ben de ama tam karşıdan gösterilen bi video var, uzatıyor kolunu ileri doğru maalesef.

koala dedi ki...

@ SirEvo; yok zaten benim kızgınlığım hakeme değil. Bir aydır bekliyorum, takımın en ileri ucundaki adam kendi savunmasının çizgisinde duruyor ve kırmızıyı görüyor. Kızgınlığım ona

SirEvo dedi ki...

Büyük şanssızlık ya! =(

Imagine dedi ki...

Sinir oldum, bıraktım maçı izlemeyi...

Saunders82 dedi ki...

Bu "Bir şeyi çok istemeyceksin" cümlesi Kewell için de geçerli... 6 aydır burada oynamayı bekliyordu. 24 dakikada kupayı kapattı.. Pozisyonu görmedim ama bende aynı şekilde en uçta oynayan adamın kale çizgisinde ne aradığını merak ediyorum. Gana ceza sahasına mı hapsetmişti tüm Avustralyayı?

koala dedi ki...

@ Saunders82; zaten o yüzden de yazdım onu. hayır ilginç olan ani gelişen bir ataktı, orada ne arıyordu ben de bilmiyorum. aslında doğrusu olara olmasıydı, klasik Kewell sezgisi ama işte şanssızlık.

Görkem dedi ki...

Babamla birlikte izliyorduk maçı babam çok üzüldü bütün maç tüh deyip durdu,haksız bir kart olduğunu düşündük ama içinde kewell olunca objektif bakamıyorum,son maçda cezalı ,Avustralya gruptan çıkma ihtimalide varmı varsa azdır ,Kewell'ı birdaha göremeyiz herhalde. 17:00 ye kadar şu adamı bekledim,herhalde maçla ilgili yazılcak en kötü senaryo bu olurdu,hiç aklımın ucundan geçmedi,hatta nasıl gol atabiliceğini bile hesaplamıştım o kadar umutluydum yani.Şimdi Galatasaray yönetimi almıyıcak mı Harry'yi?? Yıkılmıştım,Adnan Polat olabilir diyince umutlandım bugün yine yıkıldım.Bu adamın üstündeki şanssızlık nedir böyle ya???