9 Haziran 2010

Kötü niyet değil aptallık


Geçenlerde artemiofranchi Ntvspor.net'te çıkan bir haber üstüne bir yazı yazmıştı. Haber, Fenerbahçe'nin resmi sitesinden kopyala-yapıştır olduğu için "Fenerbahçemiz" ifadesi yer alıyordu. O posta bir yorum yapmıştım, "Salak olduklarından ötürü böyle bir hata yapılmıştır" diye.

Bu haberin altındaki yorumda da, onaylayanın salaklığı söz konusu. Kötü niyet olduğunu sanmıyorum.

Daha önce 4-5 kez yazdım yeri geldi yine yazayım. İnternet haberciliği, bu işin gideceği noktalardan biri. Doğru yatırımlar yapmak gerekir. Gerçekten gazetecilikten anlayan, mürekkebini yalamış insanların, o masalarda oturması gerekiyor.

Aksi durumda böylesi aptallıklara imza atmış oluyorsunuz ve insanlar sizin niyetinizden şüphe ediyor. O masalarda bir şeyden anlamayan, tek bildiği kopyala-yapıştır olmayan insanların yer alması gerekir.

Üç kuruş para vermemek için otuz takla atıp adam çalıştırırsanız sonuç böyle oluyor.

4 yorum:

Atilla Çelik dedi ki...

Hiç gazetecilik vs eğitimi almadım, görmedim ama oraya beni koysalar ben daha iyi iş tuttururum. :) Olacak bir iş değil. Forum moderatörleri bile silerdi öyle bir mesajı ama göya koskoca NTV!!! Ne diyelim. :)

Saunders82 dedi ki...

Duydun mu Fener'de Aykut'la birini daha yollamış Stoch'a fiyat yükseltmeleri için. Dünya'da oyuncu kalmadı bizim Chelsea'den ucuza kapatmaya çalıştığımız adama talip oldular. Hiç akıllanmayacak bunlar, dertleri bizimle sadece başka hiçbişeyle değil.

Ben Haldun Üstünel'in yerinde olucam şu anda 5'e almaya çalıştığımız adama Fener talip olunca 8 milyon mu oldu, 9 veriyorum derim, Fener'de 10 deyince teşekkür ediyorum deyip ayrılırım oradan...

Yolu boşuna uzatıyorlar eşşek gibi Kewell ile imzalayacaklar...

koala dedi ki...

Alsınlar valla. Yapmadıkları şey değil bu yıl yeniden alevlendirdiler. Bizimkilerin hatası. Fenerbahçe'nin kimle ismi geçiyorsa yönetici yollarım sadece fiyat artırmak için. Ayrıca yerim Stoch'u ya, kimdir.

Saunders82 dedi ki...

Haldun dediğimi yaptı herhalde. Fener almış.