24 Haziran 2010

Mesut Özil'in sevgilisi Lagerblom Müslüman oldu


Bild gazetesi Mesut Özil’in sevgilisi Anna Maria Lagerblom’un Müslüman olduğunu yazdı.

Bild gazetesi, "Onlar Dünya Şampiyonası’nın yaz masalı" başlığıyla verdiği haberde, aile arasında yapılan sade bir törenle İslamiyet’i seçen Lagerblom’un "Melek" adını aldığını belirtti.

Alman pop kraliçesi Sarah Connor’un kız kardeşi olan Anna Maria Lagerblom’un annesinin, kızının son zamanlarda evde domuz eti yemediğini ve Kuran-ı Kerim’e ilgi duyduğunu fark ettiği ifade edildi.

Protestan olan ailesinde konunun görüşüldüğünü anlatan Sarah Connor, "Anna Maria ve Mesut ailemizin birer parçası. Önemli olan birbirlerini sevmeleri. Müslüman ya da Hristiyan olmaları ailemizde çok da fazla bir rol oynamıyor"

Gazete, Mesut ve Anna Maria’nın (Melek) bu konuda bir açıklama yapmak istemediğini, ancak olayı doğruladığını bildirdi.

Haber ilginç. Aynen verdim.. Yazı bana ait değil

2 yorum:

Adsız dedi ki...

sevgilisi için dinini değiştirenlerden hayır gelmez. anlamıyorum siz birbirinizi hristiyan-musluman olarak sevmissiniz peki ama musluman-musluman olarak da birbirinizi sevecek misiniz acaba?..

Adsız dedi ki...

Aşık olma, kaza gecirme, deprem sonrasi gibi trajik olaylardan sonra din degistirenler ya da dine yonelenlerden uzak durmak gerekir zira bu kisiler saglikli dusunemezler, hic bir seyleri normal degildir.