6 Temmuz 2010

Atilla, ben ve hayallerim...


Bakmayın böyle göründüğüne. Hayatımda gördüğüm en vahşi kedi. Kendisini kedi değil Aslan sanıyor. İsim babası benim. İsmi "Atilla". Neden Atilla koyduğumu az çok tahmin edersiniz. Bana ait değil, kuzenimin kedisi. Mümkünse bana ait de olmasın. Bildiğin otururken, saldırıyor manyak. Ama dehşet sevimli.

Yarın yazar mıyım, yazmaz mıyım bilmiyorum. Ekstra bir durum olmazsa yarın için izin istiyorum herkesten.

Ciddi anlamda yoruldum. İşyerinde yazıyorum, postların hepsini. İş arasında çok yorucu oluyor. Bazen beynim kayıyor yazarken.

Aslında iyiden iyiye dinlenmem gerekir ama Ağustos başını bekliyorum, tatil için. Geçen yıl da tatile çıkamadığımdan vücut iflas sinyalleri veriyor. Omuz, bel, boyun ağrısı daimi olarak vuruyor, 3 yaşımdan bu yana süren baş ağrısı ise daha kısa aralıklarla dürtmeye başladı.

1 yıldır okuyorsunuz, 1 yıldır takip ediyorsunuz. Hiçbir zorunluluk olmadan, daimi olarak gelen giden herkese eyvallah. Bu herif kim görün dedim. Gizemli adam modeli olmayayım istedim. Bu arada 36 göstermiyorum değil mi lan?

Yarın yazamazsam, şimdiden kusura bakmayın.

18 yorum:

Saunders82 dedi ki...

Atilla'nın fan sayfası da mevcuttur dileyen ekleyebilir :)

http://www.facebook.com/people/Atilla-Cat/1165716181

Adsız dedi ki...

Neden Atilla koyduğunu tahmin ediyorum abi. Aslında sen "Tanrı Türk'ü korusun cCc" diyen bir faşistsin ve Büyük Hun Hükümdari Atilla'dan esinlendin. Ahahah tamam vurma tamam şaka yaptık...

Bu arada 36 göstermiyosun, valla bak. Kerata da sevimliymiş baya.

koala dedi ki...

@ Chao Grey; eyvallah Çağrı. Hakikaten o Atilla'dan esinlendim ama tabii başta söylediklerin aklıma bile gelmemişti.

@ Saunders82; lan oğlum Atilla'nın facebook sayfası mı var harbiden. Oha hiç bilmiyordum.

Adsız dedi ki...

Tabii canım, tarihi karakterlerden esinlenmek için retromantik ya da faşist olmak şart değil yani :)

Unknown dedi ki...

hocam yaşım 27 ama yeminle yanında deden gibi kalırım. asdfga abarttım da hiç göstermiyorsun.
atilla da tipik kedi. her şeye saldıran cinsten belli ki. tırs tırs tırs (ben la ben tırstım)

koala dedi ki...

@ futbol muhalifi; levent kırca'dan betersin ancak bu kadar abartılır :)

Adsız dedi ki...

İlk resimde 36 gozukmuyorsunuz ama 2. resimde fazlası bile var. Neyse, ama siz neden surekli yasinizdan soz ediyorsunuz?.. 3 yasinizdan beri basiniz mi agriyor?.. Doktora gitmediniz mi?.. Bu arada kedi harbiden tatlıymıs. Keske kendinizi desifre etmeseydiniz; acikcasi eskiden oldugu gibi devam etseydiniz; iyi olurdu!..

koala dedi ki...

@ Adsız; büyüsü mü bozuldu görünce. Şekil-şemal önemsiz ancak bu sihirli-gizemli insan durumlarına hoş bakmıyorum. İnsanlar kiminle konuştuğunu görmeli, bilmeli.

Adsız dedi ki...

Atgotten diye bir blog var ve orada bir kampanya: Hayatı ve kafaları güzelleştirmek için bir kedi yeter!..

Adsız dedi ki...

Simdi siz restoran da yemek yiyorsunuz ve bifteği cok begendiniz; 'mutfaga gidip dana ile tanisayim dediniz mi?..

koala dedi ki...

@ Adsız; o zaman şöyle yapalım, ben elma vereyim, sen armut. bakalım toplanabiliyor mu?

koala dedi ki...

@ Adsız; valla danayla tanışıp tanışmamak senin inisiyatifinde. kaldı ki, insanı bir fotoğrafın bu kadar germesi garip

Adsız dedi ki...

Güzel bir yazi okudum; kimin yazdigi ile ya da yazan kisinin neye benzedigi ile ilgilenmem!.. Sadece yazarin taraftari oldugu takımı merak ederim. O kadar.

koala dedi ki...

@ Adsız; bak o da garip bir şey. hangi takımın taraftarı olduğu yani. o kadar atıp tutsam da, Fenerbahçeli pek çok sevdiğim insan vardır. ayrımcılığın her türlüsüne karşıyız

Adsız dedi ki...

Bir makale okumustum; yazarinin hangi takimin taraftari oldugunu merak etmeye basladim. Bir kac hayranina sordum ancak kimse bilemedi. Zaten sorduklarim futbolla ilgisiz kisilerdi. Ve ben sonunda buldum; GenclerBirligi taraftariymis. Bu arada yazarin 14 Temmuzda dogum gunu. Ancak, 2 gun oncesinde 12 Temmuzda olum yil donumu. Kendisi 'bozulmamış bir canavardı'. Saygiyla selamliyorum.

koala dedi ki...

@ Adsız; kim olduğunu merak ettirtme istersen..

Adsız dedi ki...

Su an ben bu satirlari yazarken, kitap rafinin ustunde asili olan fotografindan bana gulumsuyor: Olumunden sonra Birikim Dergisinin gazeteye verdiği bas sagligi msj. dan kesmistim: ***Gulumseyen fotografin altinda ULUS BAKER 1960-2007 Melek gibiydi... Birikim Dergisi*** yaziyor.

Dunde tesadufen bir zamanlar cok severek okudugum ama artik yayinlanmayan Siyahi dergisinin icinden ona yazilmis ve benim 2007 de kestigim bir gazete yazisi cikti. Kim yazmis bilmiyorum:

Adı gibi, kendi basina bir Ulustu. Dusunce ulusundandi. Dusunurlerini sevmesiyle unlu olmayan bir toplumda yasiyor, okuyor, yaziyor, ogreniyor, ogretiyordu. Ortada, ortalikta, ortalamalarda olanlardan degil, uclarda rahat edenlerdendi. Uctu gitti, Dusunce sevdalilarinin basi sag olsun.

Ayrica olumunden sonra Eray Ozer soyle yazmis: Suda dalgın dalgın yüzen bir balık gibiydi Ulus hocam... Kendisini sıkan, ait olmadığı bu akvaryumun içinde bütün dünyaya, yaşananların tümüne kayıtsız bir halde yüzdüğünü düşündüğünüz anda anlardınız ki aslında 'Fish knows everything.' Toprağı bol olsun!
* Balık her şeyi biliyor. Arizona Dream/In The Death Car

Tanimadiginiz birini ozlediniz mi?.. Olmus birini ozlediniz mi?.. Iste Ulus Baker boyle bir yazardi: kendini ozletiyor...

Ayrica tsk. ederim sayenizde Bozulmamış Canavar; Ulus Baker'i de anmis olduk.

koala dedi ki...

Ben de sana teşekkür ederim..

Saygılar benden...