13 Temmuz 2010

Şurama kadar geldi


Şu gazetelerde, televizyonlarda, internet portallarında ne kadar "Asamoah Gyan Fenerbahçe'de", "Kartal Eduardo ile el sıkıştı", "Ronaldinho Galatasaray'a geliyor" haberi yapan adam varsa....

Lan oğlum onurlu olun, şerefli olun, gururlu olun, adam olan lan, adam olun. Bu mudur gazetecilik?

Sürekli götünden sıkmak mı gazetecilik? Bir siktirip gidin, yetti. Sürekli yalan haber yazmaktan, doğru haber yazamaz olmuştur bu tipler.

Ya eskiden de olurdu ama bu kadar olmazdı. Yazıyorlar, ertesi gün yalanlıyorlar, sonra yeniden aynı adamı getirip, ertesi gün karısından ötürü vazgeçtiriyorlar. Aynı adam 10 kere transfer oluyor.

Siz, ne aşağılık adamlarsınız oğlum. Ne büyük göt varmış sizde, sık sık bitmiyor. Heriflerdeki göt değil mübarek Honduras bandıralı şilep.

Hayır, bu herifler o haberleri yapıyor, birtakım gerizekalılar da okuyor. Tencere-kapak korelasyonunda embesiller birbirini ağırlıyor.

7 yorum:

Mario Jardel dedi ki...

Abi fenerbahçe'nin asamoah gyan'ı alabilmesine ihtimal verebiliyorum ama bize ronaldinho'nun falan gelmesi asrın bombasıdır :)) Birde webaslanda falan "adnan sezgin bize ronaldinho'yu getir" yazmışlar.. Bu ne ya neyle eğleniyoruz !

SirEvo dedi ki...

Geçenlerde fotomaç veya fanatikten biri bağlandıydı bu mehmet demirkol ile fuat akdağ'ın ntvspordaki programına. Sanırım şuster transferiydi, "biz zaten bunu gazetemizde yazmıştık" gibilerinden bir laf etti. Kıçımla güldüm valla :) Adamlar o kadar çok isim yazıyor ki gazetelerine, bir tanesini tutturunca da hemen "biz söylemiştik" moduna bağlıyorlar. Ve gazeteciyiz diye de etrafta dolanıyorlar..

Mario Jardel dedi ki...

http://www.milliyet.com.tr/g-saray-ve-f-bahce-yine-kapisiyor-/spor/sondakika/13.07.2010/1262839/default.htm


ronaldinho için fenerbahçe ile galatasaray kapışıyormuş. Yuh diyorum, başka birşey demiyorum.

koala dedi ki...

@ ksenophanes; asamoah için liverpool 20 milyon sterlinlik teklif yaptı. bizim mallara bakarsan 10 milyon euro'ya alacaklarmış.

akakiyeviç dedi ki...

Hıncal Uluç Arda Bayern'le anlaştı,eğer Liverpool'dan haber gelmezse 1 hafta içinde gidecek demiş.Ne denli doğrudur bilen var mı?

Saunders82 dedi ki...

Asamoah'ın dalgası 10 milyon euro

Anoz dedi ki...

Hincal uluc 90dk programinda her zaman serefli serefsiz muamelesi yapmiyormu herkeze? Kendisi artik gazeteci degil ve habercide degil, sadece bir yorumcu! Bir yorumcu olarak iyi tanidigin kisinin öyle haberini yaparmisin? Adam daha imzalamadan önce basina gidip yüzde 90 Bayernde falan denmez, en büyük serefsizliktir! Herneyse, insan okuyuncya yaziyorlar bunlar, eminimki dogru haber yazsalar yine okuyacaklar ama adamlarin isleri internet ile iyice kolaylasti (cok yakinda cok zor olacak, gazetenin devrimi söz konusu yillardir, ozaman piyasada bu adamlar kesinlikle yok olacak). Adamlar ariyor transfermarkti, bakiyorlar nerde oynadigini, aciyorlar youtube'u, vay be adam iki üc güzel hareket cekmis, vay taraftarlar ayaga kaldirir, hemen direk gazete basligi! Of babam of...! Yahu youtube'da kötü oyniyan adam varmi? Istatisiksel bilimdir bu, en kolayindan... yahu kötü oyuncuyu soksan, adam hic birsey yapmiyor diyelim, öylesine saha icinde kayip oluyor, kim seyreder, youtube'a eklenirmi? ee tabiki youtube'da olan adamlarin hepsinin iki üc güzel hareketi olacaktir! ama gelde bunu "gazerecilere" anlat!