16 Ağustos 2010

İyi bakın


Yaklaşık 4 yıldan bu yana bunun gibi bir sürü fotoğraf gördüm. Karenin içinde tek bir Galatasaraylı ve yanında minimum 3 rakip. Mehmet Batdal orada donunu mu çekiştirir, jartiyerini mi ayarlar bilmiyorum. İzbandut gibi herifsin, takım arkadaşına posta koyarlarken, sen sırtını dönmüşsün.

Bu daha önce Kewell'a da yapıldı, Keita'ya da yapıldı, Meira'ya da yapıldı, Dos Santos'a da yapıldı.

Şu tabloya baktıkça için fazlasıyla sıkılıyor. Başarılı olursun ya da olmazsın o çok önemli değil ama sahada duruşun dimdik olur. İşin sportif yanına bakmıyorum.

Salt, futbolcuyla ilintili bir durum değil bu. Kıykırık bir kulüp haline çevirdiler Galatasaray'ı. Neredeyse ana-avrat söven gazetecilerle oturup yemek yemeler, yorumcusundan, hakemine ağzına geleni söyleyene kimse sesini çıkartamıyor.

Ulan harbiden acayip sinirleniyorum şu durum karşısında. Söylediğim şey kavgayı pompalamak değil ama kimse kusura bakmasın birlikte yiyip-içtiğim, neredeyse her günümü beraber yaşadığım kimseye böylesi muamelenin yapılmasına tahammül edemem. Gerekirse koyarım da suratının ortasına.

Bu takımda çok şey kaynıyor, dipten dibe. Misimovic'le filan düzelecek işler değil. Galatasaray'ın dibe vurması yakın. İşin kötüsü, görüntüye baktığımda dibi bulduktan sonra öyle tavan yapacağını da sanmıyorum. En iyi ihtimalle, birkaç metre yukarı çıkabiliriz.

Kötümser bir tablo çizmiyorum, gerçekleşeceklere işaret ediyorum. Kendini kandırmasın kimse.

Kimsenin umrunda değil ama Fenerbahçe Ülker, Galatasaray Cafe Crown birlikteliğine bakacak olursanız, demek istediğimi anlarsınız.

Akanları yalamak Galatasaray'a yakışmaz. Ya adam gibi sponsorluk anlaşması yaparsın, yapmıyorsan da, kendi başına halletmeye çalışırsın. Zaten halledemiyorsun, siktir git derler adama.

10 yorum:

Ozan dedi ki...

aynısı lincolne yapılırken hakan şükür abileride birşey yapmadı

koala dedi ki...

@ Ozan; tabii canım, tabii. ondan el aldılar zaten bazıları, geleneği sürdürüyorlar. askeriye gibi takım. şu saç kesme geyiğinden bile nefret ediyorum.

Ozan dedi ki...

birde şu var abi sence bu yabancıla bu yerlilerle oynamayı hakediyor mu yanarım yanarım kewell ve baros ve rijkaard çok geri kafalı bir takıma geldi gerçekten beklemezdim galatasaraydan bunları kewell ve barosun emeklerine yazık

Aslı Aker dedi ki...

maçın özet görüntülerini izlerken ben de buraya takılıp yanımdaki arkadaşıma söylemiştim içimden geçenleri, sansürsüz. imza atılacak bir yazı daha..

BasitOyna Blog dedi ki...

Bir de şöyle bir duruş var:

http://img709.imageshack.us/img709/1659/1790b331.jpg

Ozan dedi ki...

yok abi artık senin yerin benim için ayrı çok iyi anladım seni zamanında hakan şükür'ün nasıl bir insan olduğunu anlatırken derdini anlatamamayı çok iyi anladım hala hakan şükür abiymiş şuymuş buymuş oynasa gol atarmış adam kıçını kaldıramıyordu ya yok en büyük dert'te bu yabancıyı oyuncuyu dışlama bunlar oldukça zaten başarı gelmez yönetim ve rijkaard gitsede gelmez rijkaard gitsinde birileri kına yaksın götüne valla bir kesim galatasaraylı ne büyük cevher kaçırdğımızı anlamayacak sevinecek birde fatih terim gelicek gene sistemsiz oynayacağız sonra avrupa maçında fark yiyip fatih hocada postalanır bunları temizleyecek bir yönetim gelmezse bir 10 sene daha böyle teknik direktör değiştirir dururuz adnan polat hakan şükürü gönderince çok kızdım ama bugün hala etkilerini görünce hak veriyorum ama o kafaya çok taviz verdi polat hele bu sene hepsini temizlese yerli futbolcu dayanışması biter yerli yabancı bir bütün olmalıyız ama gelde bazı galatasaraylılara anlat en kötü taraftar bölünmüş abi beni en çok üzen bu

koala dedi ki...

@ Ozan, taraftar bölüneni çok oldu zaten. Toptan bir zihniyet değişimi yapılmalı, temel sorunumuz bu.

tenten dedi ki...

acikcasi ben artik bu takimdaki sorunun ne oldugunu dusunmekten sıkıldım... futbolcular ayri, yonetim ayri karmakarisik bir durum var. galatasaraylilik eskiden bir durusken su an ne sekilde duracagimizi bile sasirdik. onun bunun raki mezesi olduk iyice. wallahi billahi sampiyonluk degil ozlemim ama bu durumlara dusmek beni alkolik edecek sonunda.

Saunders82 dedi ki...

http://www.milliyet.com.tr/niang-sari-kirmizi-kramponla-idmana-cikti/spor/sondakika/17.08.2010/1277582/default.htm

Bu haber hakkında ayrıntılı yazı isteriz!

koala dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.