12 Eylül 2010

Adamı maymun ederler


Sen aylarca git Türkiye'yi dolan, evet propagandası yap ve oy kullanma ya da kullanama.

Türk siyasetine en büyük aptallıklardan biri olarak geçecektir, bu hareket.

Şimdi Erdoğan ne dese haklı olacaktır. Çok dalga geçerler, çok alay ederler ve adamı maymuna çevirirler. İşin ilginci haklı da olacaklar.

Koltukta tutmazlar adamı. Lider olmak ayrı vasıflar gerektiriyor. Bir oy kullanamayan adamdan ne parti lideri olur ne de milletvekili. Kılıçdaroğlu'nun siyasi hayatı uzun sürmez, en azından CHP lideri olarak.

Bunun hakkında bambaşka şeyler yapmak lazım ama fena yoğunum.

Kararımın haklılığını kendi açımdan bir kez daha görmüş oldum.

5 yorum:

SirEvo dedi ki...

N'olmuş?

aksilaz dedi ki...

Şaka gibi ?

Şimdi ne derlerse haklılar Akp liler. Kendini bitirmiş oldu Gandi Kemal

Ozan dedi ki...

milliyette böyle geçiyor haber

CHP’den yapılan açıklamada Kılıçdaroğlu’nun 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde İstanbul’un Kağıthane ilçesine kayıtlı adresinde ikamet ettiği ve bu adresi seçmen kütüğünde yer aldığı için oyunu İstanbul’da kullandığı anımsatılırken "Daha sonra Emniyet yetkililerinin tuttuğu tutanakla Sayın Genel Başkanın bilgisi dışında bu adresten ayrıldığı bildirilmiş ve sandık seçmen listesinden kaydının düşürülerek isminin çıkarılmış olduğu anlaşılmıştır" denildi.

Milletvekillerinin seçmen kütüğe kayıtlı oldukları çevrenin dışında da oy kullanabildiği bilindiği için yoğun referandum kampanyası sürecinde sandık seçmen listelerinin incelenmediği belirtilen açıklamada şöyle denildi:

"Bu arada YSK’nın 135/1 sayılı genelgesiyle Milletvekillerinin kütüğe kayıtlı oldukları yerin ilçe seçim kurulu Başkanlığından alınacak seçmen kağıdını göstermek suretiyle oy kullanabileceği hükmü getirildiğinden, milletvekillerinin seçim çevreleri dışında herhangi bir sandıkta oy kullanma olanağı kalmamıştır. Bu nedenle de Sayın Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul’da oyunu kullanamamıştır."

koskoca partide bunu takip eden adam yokmu birde "Daha sonra Emniyet yetkililerinin tuttuğu tutanakla Sayın Genel Başkanın bilgisi dışında bu adresten ayrıldığı bildirilmiş ve sandık seçmen listesinden kaydının düşürülerek isminin çıkarılmış olduğu anlaşılmıştır" bilgisi dışında deniyor bunda bir kasıt var gibime geliyor ama görücez önümüzdeki günlerde gerçekten yazık oldu kılıçdaroğluna

aksilaz dedi ki...

Bigisi dışında olsa dahi insan nerede kullanacağım diyebir düşünür. Gandi safını belli etmiştir böylece. Cumhuriyetle yaşıt olan bir partinin başkanı bunu bilinçsiz planlayamaz. Tabi kendisine yardım eden partililerde vardır mutlaka.

Kısacası bütün kaleleri zaptedilmiş bir ülke.

Saunders82 dedi ki...

Kesinlikle kasıt vardır. Tarihte ilk defa bir parti lideri oy kullanamamış. Laflara bakın. Ayrıca adam belki son gece yatmadan iyice düşündü ve boykot etti(!) Şaka bir yana eski genel başkana kaset, yenisine de böyle bir tuzak. Adamı aptal durumuna düşürdüler. Esen rüzgarı dindirdiler. AKP'nin 1001 çeşit şeytana pabucunu ters giydirecek oyununu gördükten sonra böylesi bir tuzak hiçbir şey ifade etmez. Napsın adam AKP bana oy kullandırmadı diye ağlayıp küçük mü düşsün iyice? Bu kadar çabuk da kanmayın her şeye... Ben seçim sonuçlarına dahi inanmıyorum. İzmir, Antalya %40 oranında Evet dediyse ve Bilgisayar sistemi CISCO Systems olunca nedense insanın inanası gelmiyor. Akşam ABD'yi yenersek hele hiç şaşırmayacağım... Hep birlikte kutlarız artık bu sonucu... Bizi iyi analiz ediyorlar. Helal olsun adamlara...

PS. Ne Evet propogandası yahu adam AKP'li oldu da haberimiz mi yok?