30 Eylül 2010

Dos Santos'u bildin mi Çakır?


Cüneyt Çakır Rubin Kazan-Barcelona maçını gayet iyi yönetti. Verdiği iki penaltı kararı tamamen doğru.

Ama işte insanın aklına hemen geçen sezon Dos Santos'un Fenerbahçe maçında 90. dakikada yere indirilişi geliyor. Bu penaltıları veren adam, o pozisyonu neden göremiyor.

Düşünüyor işte insan böyle arada.

Hangi kaygılar, endişeler devreye giriyor acaba?

10 yorum:

Yiğit dedi ki...

Passat kaygıları olabilir mi?

Selocan dedi ki...

Adamın ŞL'deki ilk maç ama belki de daha soyunma odasından çıkarken hayatının en rahat maçı olacağını biliyordu. Galatasaray Fenerbahçe maçını yönetmek-yönetilmek, bu ülkede maç yönetmek, ŞL'de final yönetmekten daha zor olsa gerek. Kafalar rahat değil çünkü burada.

Ozan dedi ki...

bir şekilde baskı altına alınıyorlar o ayrı meselede hakemler bu maçlarda ön yargısız olamıyor barcelona rubin kazan maçı kolay yönetiliyor ve penaltılar çalınabiliyor gerçekten düşündün mü bir ton sebep var ordaki penaltıyla burdaki penaltıyı vermemesinin ama selocan arkadaşın dediği gibi günler önce baskı altına alınıyor hakemler kararlarda sağlıklı olmuyor

Yiğit dedi ki...

Burada Galatasaray - Fenerbahçe maçlarını yönetmenin kolay olduğunu kimse iddia etmez sanırım fakat biri bana lütfen bu "zorluktan doğan" hataların neden hep Galatasaray aleyhine olduğunu anlatabilir mi?

Ozan dedi ki...

yiğit aziz yıldırımın medya üzerinde baskısı hakemlerin üzerine baskı olarak devam ediyor benim gördüğüm bu çoğu kişiye saçma geliyor ama öyle

il Capitano dedi ki...

bence penaltıları kendisi vermedi çizgi hakemi fırat aydınus verdi.fırat aydınus gibi adam değil de bu adam bu seviyelerde maç yönetiyor ya şaşırmakla beraber adamın lobi gücüne hayran kalıyorum.

aksilaz dedi ki...

Mahalle baskısı

aksilaz dedi ki...

Mahalle baskısı

Hakan Özkan dedi ki...

Sende de ne hafıza varmış arkadaş..

bss dedi ki...

harika bi yazi bazen 10 paragraf yerine 4 5 kelime niyeti nasilda anlatiyor:))