25 Ekim 2010

Altını da bezleyelim mi?


Ne güzel ülke lan burası. Herif gayet bilinçli bir biçimde suikast düzenliyor ama çocuk mahkemesinde yargılanacak.

Ağzına biberon, kıçına bez de verin tam olsun. Hatta bir süt annesi bulun, cezaevine girip emzirsin. Haftada iki kez minik küvete alıp, bebe şampuanlarıyla yıkayabilirler de.

Minik ve hassas poposu için pudrayı unuttuğumu sanmayın sakın. Tahriş olmasına kıyamayız, bu yavrucağın kıçının.

Gazını çıkartmak için sırtına minik minik vuralım ki, Ogün gaz sorunu çekmesin.

Aşı takvimini dikkatlice takip etmek gerekir. Karma, hepatit, kızamık, kabakulak v.s. v.s. hepsinin dikkatlice yapılması lazım. Yoksa millet olarak üzülürüz, ağlarız.

Biberonu, biberon emziği, ısıtıcısı, mama tabağı, kaşığı, önlüğü, mama sandalyesi, emzik fırçası, dişliği, tarak, fırçası, termometresi, ıslak mendili, eksik edilmesin aman ha!

Birbirinden renkli, sevimli oyuncaklar alalım. Kendisi silaha tabancaya pek meraklı o yüzden pembesinden moruna, kırmızısından mavisine oyuncak tabancalar alalım, paslanmasın diye.

Geceleri eğer uyku sorunu çekiyorsa, hep birlikte cezaevi önünde ninniler söyleyelim, masallar okuyalım. El ele tutuşup sevdiği şarkıları hep bir ağızdan söyleyelim.

Çocuk mahkemesinde yargılanacak. Vay babalar vay be.

4 yorum:

ozdmroz dedi ki...

yiye yiye öküz gibi olmuş ecdadına kaydığımın evladı.

Ozan dedi ki...

Allah belasını versin bunların şerefsizler birde karakolda türk bayrağıyla resim çektiriyor yazıklar olsun vatan savunmak bu değil lan adamın suçu yokken öldürdünüz ben olsam müebbet veririm türkiyeyi ne zor duruma soktu vatan(!) kurtarıcam diye sanki vatan kurtarmak sana kaldı

avrupa mahkemeleri tazminati geçiriyor ayrı hoşuma gidiyor az bile az önüne geçicekken hiçbir şey yapılmadı

Jordi Metal dedi ki...

http://hakanbaysal.blogspot.com/2010/01/tosun-pasa.html

Neresdeyse 1 sene evvel bende değinmiştim. Fotolardaki farklara bakarsanız cezaevinde kuş sütü ile beslemişler bizim süt oğlanı.

Saunders82 dedi ki...

Cinayetin olduğu hafta abin demişti bunun kemik yaşını küçültürler diye. Aradan kaç yıl geçti haklı çıktı...